^

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Izaberi jezik

Podeli

Kursna lista

Prijatelji sajta

  

  

  

 

 

 

YouTube Video List

Loading...

YouTube Lista
Neki od popularnih videa sa YouTube


Select video clip:

Logo Design

Postoji samo jedna religija - religija ljubavi.

Postoji samo jedna kasta - kasta čovečanstva.

Postoj samo jedan jezik - jezik srca.

Postoji samo jedan Bog, a on je sveprisutan.

Vi niste slučajno ovde. Vaša podsvest vas je dovela na izvor viših znanja! 

Zamisao o korišćenju zadovoljstva u medicinske, odnosno terapeutske i transformativne svrhe i u svrhu samospoznaje i osnaživanja vašeg sveukupnog života relativno je nepoznati, ali svakako revolucionarni koncept!

Živimo u kulturi koja nas uči da se plašimo sopstvene seksualnosti i da je ignorišemo, a kao rezultat toga, mi smo alarmantno neobrazovani o našem punom seksualnom potencijalu.

Žene su veoma obeshrabrene kad je u pitanju istraživanje vlastitog i jedinstvenog stila zdravog seksualnog izražavanja, pogotovo ako se odstupa od prihvaćenih "moralnih" granica.

Povrh toga, svaka treća žena i svaki peti muškarac doživeli su neki oblik seksualnog zlostavljanja ili traume. I nemaju pravo na grešku - žive u kulturi koja ih uči da osećaju strah, krivicu i stid zbog svog prirodnog seksualnog izražavanja.

Negativna seksualna iskustva bilo koje vrste mogu aktivirati prirodno obrambeni mehanizam tela, uzrokujući da stvorimo "genitalni oklop", koji isključuje ili otupljuje našu sposobnost da se osećamo seksualne senzacije.

Ali ljudska seksualnost je moćna, inherentno duhovna i sveta, a može se koristiti kao lek za lečenje emocionalnih blokada i trauma iz prošlosti.

Pridružite nam se i upoznajte prakse za korišćenje užitka kao leka koji otključava vaš orgazmički potencijal i katalizira duboko isceljenje tela, uma i duha!

 

Šta je tantra?                                                                                         

U srcu tantre je ljubav - ne plašite je se.

Tantra je duhovni put koji nam dolazi iz Indije i obuhvata tantričku jogu, tantričku masažu i tantrički seks. I mnogo više od toga. Tantra je najdublje saznanje o ljudskom biću.

Sama reč tantra znači „tkanje“ označavajući time trajnost, a u najširem smislu metod. Tantrička škola u svemu vidi božansko i ne pravi razliku izmedju tela i duha. Naprotiv, tantra vidi telo kao manifestaciju duha. Po tantri, ovaj svet je igra muške i ženske energije, Šive i Šakti.

Danas, bavljenje tantrom ne znači odricanje od porodice, posla, imovine i zadovoljstava, nego lično eksperimentisanje telesnim i seksualnim kao put ka prosvetljenju/spasenju. 

Tantra je kult ekstaze, lična religija zasnovana na mističnom iskustvu radosti, a ne na uspostavljenoj dogmi. Seks je za tantru nešto sveto. Tantrička umetnost, pisanje i religijski rituali slave seks. Tantrici su anti-askete, oni potvrđuju život. Oni uče otkrivanje božanskog kroz izražavanje potpunog čoveka. Oni koriste sva čula, um i duh da bi dosegli mistične vrhove. Oni su, zapravo, avatari - vladari svakog elementa koji nam je važan za život.

Tantra podstiče isceljenje kroz duboko opuštanje, smanjivanje stresa, razbijanje energetskih blokada, detoksikaciju, oslobadjanje bola i telesne napetosti i uravnotežavanje čitavog čovekovog bića. Na psihičkom nivou, Tantra podstiče čovekove stvaralačke sposobnosti i talente.

Stara preko 6000 godina, a tako moderna i revolucionarna u isto vreme, Tantra je jedina duhovna tradicija koja je uspela da spoji nebo i zemlju na najprirodniji način i da transcendira naše energije.

Ne sumnjajte u ono što je tako staro, ne analizirajte, samo vaše srce zna šta je istina, samo ono ima pravi odgovor i ključ za sve vaše probleme! 

 Šta je tantrička masaža?

 Close your eyes. Fall in Love. Stay there.

Tantrička masaža je vrsta ayurvedske masaže koja dolazi iz Indije i predstavlja više od same masaže tela. Reč ajurveda je sanskritska kovanica dva pojma - ajusa, koji znači život, i veda, koji znači znanje. Ajurveda je, dakle, znanje o životu, nastalo u staroj indijskoj medicini koja u sebi objedinjuje iskustva drevnih filozofa i prastaru mudrost religioznih mudraca Rišija. Tradicionalni zapisi o ajurvedi datiraju od pre 5000 godina p.n.e. Ajurveda („nauka o dugom životu“) je oblik tradicionalne medicine, koji svoje principe brige za zdravlje zasniva na „celokupnom opsegu života“ i svetom i prirodnom načinu življenja.

Da bi se tantrička masaža pravilno izvela, osoba koja je izvodi mora savladati osnovne i napredne principe tantre i meditacije. Postoji intimna veza izmedju tantre i svete svesti. Kamasutra (poznavanje želje) sastoji se od šezdeset i četiri veštine. One uče osobu kako da ovlada raznim segmentima, medju kojima se nalazi i masaža. Dakle, masaža je, u Indiji, doživljavana kao jedna od tantra veština, i kao takva ima bitnu ulogu u globalnom razvoju ljudskog bića.

Tantra se služi masažom, kako bi dve osobe dosegle suštinu iskustva praiskonskog jedinstva. U pomenutom iskustvu izdvajaju se dva principa, dva komplementarna polariteta: Shakti (ženski) i Shiva (muški). U telu svake osobe, kao i u celokupnom univerzumu, u harmoniji koegzistiraju oba kosmička principa. Pametnim i savesnim održavanjem ovog sklada, čuvaju se zdravlje i život.

Naučnici govore o početku stvaranja kao o Big Bang-u, velikoj eksploziji. Biblija kaže: "U početku beše reč." Očigledno je da se ova reč pretvorila u zvuk. Sa tantričkog aspekta posmatrano, početak je bio jedna velika eksplozija uživanja, uzbudjenja božanskog, spajanje muškog i ženskog načela. Ova se eksplozija dalje širila i nije se završila za sedam dana. Stvaranje se dešavalo dan za danom, zato što je živo.

Latice i seme cveća (muško i žensko), dan i noć, hladnoća i toplota... sve je u ravnoteži. Tantra se zalaže za orgazmičko življenje, što bi značilo ushićeno, u zanosu jutra, suncu podneva, predvečerju, noći, zvezdama, mesecu, moru, zemlji, vatri... i svim onim što dolazi sa stvaranjem.

Zbog toga, terapeut uz pomoć tantričke masaže ovladava energijom i sa njom stvara unutrašnje puteve za uzdizanje osobe ka višim nivoima orgazmičke percepcije radosti.

Orgazam se ne tiče samo seksualnog. Na primer, kada slušate svoju omiljenu pesmu, vaši hormoni luče, vaše emocije nadiru, osećate e srećnima, pevate, postajete jedno sa životom, sa pozitivnim, želite da stvarate, u zanosu ste. Tako je tantrička masaža poziv na stanje eksplozivnosti, poziv na uživanje.

Tantrička masaža započinje drevnim tantričkim ritualima i meditacijom, kako bi se fokusirali na energetske tačke na telu i duhovnu vezu sa celim svemirom. Ukratko, ovaj vid masaže je jedinstven i poseban oblik masaže, sa svojim specifičnostima. Ono što je glavno kod ovog vida masaže je naročito fokusiranje na osećaje i emocionalno stanje klijenta, više nego na sam fizički aspekt. Drugim rečima, akcenat nije na relaksaciji tela od svakodnevnog stresa, na opuštanju mišića ili na fokusiranju na fizičko zdravlje. Tantrička masaža je karakteristična po tome što budi skrivenu energiju klijentovog bića i povezuje ga sa celim univerzumom. Tantra je staza, putem koje se budi ljubavni potencijal i spaja se sa urodjenom inteligencijom, koju svaka osoba poseduje.

Kod tantričke masaže karakteristični su spori, lagani i naročito senzualni pokreti, koji su dobri za kanalisanje energije koja nas dovodi do drugačije spoznaje realnosti. Da bi se postigao idealan efekat, naročito treba posvetiti pažnju masiranju celog tela kako bi koža bila što opuštenija.

Meditiranje i muzika su jedino što je neophodno za ovu masažu. Pa ipak, muzika koja prati ovu vrstu masaže mora biti povezana sa meditacijom i duhovnom svešću.

Prema tome, tantrička masaža je svojevrsna kombinacije relax masaže, odnosno, klasične, opuštajuće masaže celog tela, sa stimulacijom erogenih zona. Erogene zone nisu samo polni organi, već i mnoge druge tačke na telu žene i muškarca. Osim toga, prilikom tantričke masaže jako je važno pokrenuti, energizovati, “otvoriti” sve energentske centre našeg bića (čakre) i povezati ih u jedinstvenu celinu.

Tantričkom masažom oslobadjamo, podstičemo ili održavamo zdrav libido klijenta i manipulišemo njime, kako bi dosegli i do ostalih, najčešće zanemarenih, aspekata naše ličnosti. I ne samo to. Seksualna energija može nas izlečiti i produžiti nam život, a ako smo u stanju doživeti duboku sreću prilikom seksualnog iskustva, u stanju smo doživeti i potpunu regeneraciju, ne samo svog života, već i života onih onih nas. Ukoliko budete praktikovali redovne tretmane tantričke masaže, dolazi do potpune regeneracije tela, duše i duha.

Drugim rečima, tantrička masaža je nešto kao predigra u seksu. Da biste vodili ljubav s partnerom, najpre morate izaći sa njim na kafu ili poljubiti ga. Naravno, ima slučajeva kada odmah želimo da se spojimo s partnerom, što ne mora biti loše - seks sam po sebi podiže seksualnu energiju - ali, najčešće nije tako. Na sličan način, tantrička masaža, postupno i sistematski, kreće od prve čakre, a zatim, nežnim i senzualnim pokretima kojima prelazi preko celog klijentovog tela, podiže kundalini energiju ka višim čakrama njegovog energetskog bića. Pre i posle tantričke masaže izvode se odredjeni ljubavni rituali, kako bi se klijent u potpunosti prepustio sadašnjem trenutku i svojoj probudjenoj energiji.

"Obićne" masaže koje parovi praktikuju u sklopu erotskog čina mogu da pomognu, ali tantrička masaža se od "obične seksualne igre" razlikuje po tome što profesionalni maser i seksualni terapeut zna na koji način treba da probudi i kanališe klijentovu kundalini energiju, kao i koje tačke treba da stimuliše, kojim redosledom, kakvim intenzitetom, koliko dugo itd, kako bi se ceo organizam pripremio i otvorio ka normalnom funkcionisanju.

Mnogi ljudi nemaju problem sa egom, jer su svesni svojih vrednosti, ali se ipak ne osećaju dovoljno poželjni i voljeni. To je zato što su im centri koji su zaduženi za zdravo funkcionisanje u materijalnom svetu blokirani. Ukoliko osoba poseduje manjak samopouzdanja u tom smislu, tantrička masaža može da mu pomogne u podizanju istog, budući da se ovom masažom aktiviraju zanemareni aspekti naše ličnosti kao što su emocije i seksualnost, a samim tim i osećaj prihvaćenosti od strane suprotnog pola. Seks može da pomogne, kao i vodjenje zdravog načina života, ali tantrička masaža i tantrički seks (stari koliko i ljudski rod) i dalje su neprevazidjene metode koje pomažu da bismo se pravilno opustili i - potpuno…

I na zapadu i na istoku odvajkada postoje tantrički maseri, seksualni terapeuti i seksualni surogat partneri, a njihova profesija danas je modernizovana, institucionalazovana, primenjena i cenjena. Osim toga, u mnogim školama postoji predmet "seksualno obrazovanje" i "tradicionalna medicina", koji će se, verujem, uskoro uvesti i u naše škole. 

Iako tantrička masaža podrazumeva izvesna ulaganja (energija i vreme masera/maserke, skupa prirodna ulja, prateća oprema, usavršavanje znanja), ono što je najvažnije u ovom poslu (kao, uostalom, i u svakom drugom) jeste talenat i ljubav za isti. Postoje mnogi (najčešće samouki) maseri, kojima je na prvom mestu finansijski momenat, a kvalitet usluge na desetom, što smatram totalnim profesionalnim fejkom.

Svaki tantrički maser je dužan, a trebalo bi da oseća i prirodnu potrebu za tim, da svom klijentu pruži sveobuhvatan tretman, od optimalne sobne temperature, preko kvalitetnih prirodnih ulja, pa sve do posvećene i nežne masaže, te psihološkog kontakta sa klijentom. Mnogi maseri, iako žive od ovog posla i moraju finansijski da pokriju svoje troškove i uloženu energiju, imaju za cilj samo da "obrnu" ogromne količine novca za kratko vreme, ne vodeći računa o klijentima, njihovom pulsu i željama, niti o svom ličnom glasu. Ono što je najvažnije u ovom poslu jeste, pre svega, ljubav prema istom, pa tek onda i finansijski momenat.

Ako ste napeti, nervozni, umorni, radoznali, ako ste seksualno neiskusni, neinformisani, blokirani... dodjite kod profesionalne maserke sa višegodišnjim iskustvom. Nakon tretmana sa njom bićete preporodjeni i puni energije za nove životne vrhove!

Šta je tantra joga? 

Disanje je život, i ako dobro dišete,

živećete dugo na ovom svetu. 

Tantra joga je sveobuhvatnost i prihvatanje svega, neodbacivanje ničega, ona je joga života. Prihvatanje, pre svega, sebe onakvima kakvi smo, a zatim i prihvatanje sveta kakav jeste. Prihvatanje ne znači odobravanje, ali ovog časa svet je takav kakav je i promena je moguća jedino prihvatanjem sadašnjosti.

Tantra joga obuhvata različite vrste joge: 

- Mantra joga - koristi zvuk/frekvencije radi pročišćenja uma

- Jantra joga - usredsređivanje na mistične dijagrame - mandale

- Kundalini joga - tehnika otvaranja energetskih centara - čakri

- Krija joga - slojevite tehnike pranajama joga disanja radi sjedinjenja sa Božanskim u nama

- Nada joga - postizanje jednstva kroz zvuk, bio on unutrašnji ili spoljni

U tantra jogi sve tehnike, od joga položaja do meditacije, poseban značaj daju disanju, zato što nas ono vezuje za sadašnji trenutak i zato što nas ti trenuci povezuju sa našom životnom energijom. Usporavanje disanja i uskladjivanje udaha i izdaha sa partnerom smanjuje napetost. Tantra joga može biti savršen uvod u tantrički seks sa partnerom. 

Šta je tantrički seks?

 Nema te sile na svetu koja je jača od strastvene ljubavi.

Ljubavi koja, poput reke, ruši sve pred sobom. I transformiše.

Prema sebi, detetu, ljubavniku, prijatelju, suncu, večeri, muzici...

Dodir, kao i seksualni odnos, veoma su važan deo identiteta svakog čoveka. Jer, kroz seks se pročišćavamo. Svu lošu energiju i nagomilani stres, kao i emocije koje osećamo prema partneru, oslobadjamo u činu vodjenja ljubavi. Žena kroz muškarca, a muškarac kroz ženu. Seks predstavlja malu smrt, emocije, nesvesno, ali i novi početak. Svaka smrt nam daje novu snagu za život. Nema radjanja bez te male smrti, bez spajanja. Dan bez noći ne može, a ni obrnuto.

Ipak, mnogi su u tom pogledu, usled tradicije, društva, politike, religije..., blokirani i puni predrasuda. Seks i tantra uopšte vekovima su im pogrešno interpretirani. Ali, tantra nije samo seks. Ona je jedan potpuni put, koji svaku osobu vodi ka njenom životnom preobražaju. Upravo zato postoje erotski maseri i instruktori tantre koji milionima klijenata svakodnevno pomažu da se oslobode inhibicija i pokrenu svoju seksualnu energiju ka višim nivoima svog postojanja.

Seks je naša osnovna energija, naša instinktivna potreba. Ona nije želja našeg uma, već naša potreba. Svaka ćelija u našem organizmu je seksualna. Mi smo proizvod seksa. A seksualna energija nije destruktivna, ona je neutralna. Svaka energija je neutralna, sve zavisi od toga kako je koristite. Ako je koristite kako treba, seksualna energija može da vas izleči i transformiše. Pravilno vodjenje seksualne energije podrazumeva korak dalje od "običnog" seksa.

Pogledajte zaljubljene. Za njih vreme stoji. Oni ne pitaju partnera gde je bio i kuda ide - važno im je samo da je tu. U stanju su satima voditi ljubav, jer žele da jedno drugom pruže potpuni užitak. Ego je mrtav, postoje samo ljubav i - sloboda. A toj slobodi, tom dubokom iskustvu sreće svi težimo. Čak i ako imamo milion partnera koje svakodnevno menjamo, mi nismo srećni. Zašto? Jer nam fali ljubav.

Nema ničeg lepšeg od zaljubljenosti! Svaki trenutak je ispunjen dodirima, poljupcima, vreme je relativan pojam - sati prolaze kao minuti. Zaljubljeni su u stanju da ceo dan provedu u krevetu, uživajući u sadašnjem trenutku ljubavi, ne očekujući ništa. Brzina kojom živimo svodi bliskost na puko postizanje vrhunca, a čak i onda kad ga dostignemo, osećamo se prazno i umorno, kao da smo izgubili deo svoje vitalne energije.

Upravo zato, čovečanstvo generalno nije srećno. Ono ne koristi svoju inteligenciju kako bi pogledalo u svoju unutrašnjost, u svoje emocije. Ljudi se bore za zemlju, a niko nije njen pravi gospodar. Brinu se zbog stvari koje se još uvek nisu dogodile, a ne znaju ni da li hoće. Skloni su kritici, umesto kreativnosti. Plaše se ljubavnog plama, umesto da mu se prepuste, umesto da shvate da je život prirodan ciklus pozitivnih i negativnih etapa, a da je njihovo samo da uživaju, pevaju, plaču, da jednostavno žive prema principima tantre. Religija podstiče čoveka da pati i da veruje da je patnja put ka dosezanju nebeskog. Tantra, medjutim, ide tik uz zadovoljstvo i ljubav.

Niko nas ne uči o našoj prirodi, a učimo činjenica koje nam ne služe u životu. Stigli smo do drugih planeta i galaksija, a kada je reč o ljubavi, seksu i zaljubljenosti, na nivou smo tinejdžera. Tantra prihvata seksualnost kao potpuno prirodan deo čoveka. Vodjenje ljubavi je prilika za duhovni razvoj, jer zadovoljstvo koje osećamo toliko zaokuplja naša čula da smo potpuno svesni sadašnjeg trenutka, svake senzacije našeg tela, disanja i dodira. Upravo ta svesnost transformiše seksualno iskustvo u ljubav. Kada vodimo ljubav na taj način, seksualna želja medju partnerima raste i bliskost se uvećava. U istočnim kulturama vodjenje ljubavi je ritual koji se može poistovetiti sa meditacijom.

Tantrički seks je jedna od veština tantre. Tantra koristi seks, jer zna da je seks najprirodniji način ka dostizanju božanskog i da je neophodan da bi se ljubav održavala i razvijala. Tantra ne odbacuje seks kao niži, nedostojan ili prljav. Tantra kaže da je seks "mulj iz koga raste lotosov cvet ljubavi". Tantra ne prihvata postojanje nižeg i višeg nego smatra da je „niže“ samo nerazvijeno „više“. Na ovaj način „sirova“ energija seksualnosti rafiniše se u energiju duhovnosti. Seksualna i energija duhovnosti su dva kraja jedne iste energije. Ako je orgazam „mala smrt“, kako ga zovu Francuzi (la petite mort), onda je tantrički orgazam “velika smrt” tj. smrt ega. To je orgazam u kojem nas nestaje u potpunosti, gde nema više doživljavača, već ostaje samo doživljaj. Medjutim, iako su pravom tantričkom seksu bliski samo zaljubljeni, tantrički seks podrazumeva i odredjene tehnike. One vam mogu pomoći čak i ako niste zaljubljeni ili tokom samozadovoljavanja. Ne postoji nijedna stvar na svetu koja je tako dobra kao tantrički seks!

Ako je vodjenje ljubavi toliko važno da iz njega proizilazi život (naše ponovno rodjenje ili rodjenje našeg deteta), onda u njemu mora postojati nešto mnogo više od postizanja vrhunca. U tantri, ljubav se vodi svesno i polako da bi seksualna energija mogla da se oslobodi i da počne da kruži, pošto su muška i ženska energija jednake i suprotne i kada su u neposrednoj blizini, medju njihovim suprotnim energetskim polovima stvara se jako magnetno polje. To može da rezultira posebnim iskustvom. Cilj partnera je da nauče da zadrže tu energiju u telu. 

Tantrički seks uključuje dodirivanje, meditaciju, disanje i naravno orgazme. Vešti tantrički ljubavnici mogu dovesti jedno drugo do vrhunca gledajući se, a čak i početnici otkrivaju da jednostavne stvari poput masaže i ritmičkog disanja pojačavaju uzbudjenje i izoštravaju čula. 

 You are Love, be the best you may be!

Do something lovely for your heart!

Meet tantra.

Tantra - vaš put do istine!

Love & Light

Usamljeni ste?
Ne možete da se odlučite kome da se posvetite?
Ostavila vas je veeeeeeliiiika ljubav? 
Mislite da ste najbolji ljubavnik? Da vam nema ravnog? Da ste nezamenljivi?
Osećate grižu savesti pri samoj pomisli na seks? 
Imate preranu ejakulaciju?
Ne možete da doživite erekciju? 

Ako vas muče ova i slična pitanja, tantra je ono što vam je preko potrebno! A tantra je, zahvaljujući meni, zaživela i u Srbiji. Jedina prava, izvorna, originalna, profesionalna tantrička masaža sad je na samo korak od vas!

Ja sam prva i, za sada, jedina u Srbiji (a i šire) koja je kvalifikovani tantrički maser i instruktor tantričkog seksa. Osim što sam profesionalac, imam 10 godina bogatog iskustva u radu sa klijentima, kao i talenat i mnogo ljubavi za posao kojim se bavim.

U svojoj dosadašnjoj praksi imala sam najrazličitiju strukturu klijenata - od seksualno blokiranih do seksualno rasplinutih, od vrlo mladih do onih starijih, od manje obrazovanih do visokoobrazovanih, od onih iz unutrašnjosti Srbije do onih koji dolaze iz gradova, od Srba i Balkanaca, preko Evropljana, do Azijata - i još mi niko od njih nije došao sa, makar i minimalnim, poznavanjem tantre. Čak i oni koji su, negde na Zapadu ili Istoku, probali tantričku masažu ili tantrički seks, nisu dopirali do njene suštine. Ipak, moram da pohvalim svoje klijente, i to sve do jednog, jer im ego nije prenaglašen i vrlo su otvoreni ka primanju novih saznanja. Što je dobro.

Moji tretmani su stručni i ozbiljni, ali sam, s druge strane, vrlo prilagodljiva i strpljiva sa klijentima, otvorena za sva njihova pitanja i ne teram ih da prime nešto na šta u datom momentu nisu spremni. U tantru ih uvodim polako, ali vrlo profesionalno i interaktivno, i često dobijam pohvale da sam temeljna, posvećena i zanimljiva, što je najlepši kompliment koji mogu da dobijem, lepši od bilo kojeg drugog!

Ne propustite uslugu profesionalne tantričke masaže i ostale usluge (više o tome na stranici Cenovnik usluga). Moje usluge vam garantuju, ne samo maksimalno zadovoljstvo, već i potpunu transformaciju svesti i načina gledanja na ljubav i život, a nakon toga ćete sigurno poželeti da postanete moj redovni klijent. Osim toga, ono što možete dobiti u mom salonu razlikuje se i na terapeutskom, i na etičkom, i na pravnom nivou od većine usluga na koje nailazite na raznim drugim sajtovima.

Love and Light!

Vaša Kamala

Napomena. Bilo bi dobro da pre tretmana tantričke masaže uradite čakra test koji se nalazi na levom meniju sajta i donesete mi rezultate.

 

Profesionalnu tantričku masažu*, i to:

*Tantrička masaža koristi ručne i telesne tehnike kao instrumente kojima operiše sa energetskim bićem klijenta. Sirovom i gustom seksualnom energijom manipuliše se u cilju pročićavanja sistema čakri, oslobadjanja od stresa i kompletnog preobražaja tela i duha. Tantrička masaža deluje terapeutski i edukativno, budući da uči klijenta kako da ovlada svojom seksualnom energijom, ali i energijama uopšte! Kao u Tolkinovom romanu, kada se uz pomoć ribe, pod vodom, pronalazi magični zlatni prsten, tako i mi krećemo od prve čakre i zemljanog elementa i nastavljamo put neba...

1. Tantričku masažu tela - 50 min (70 evra)

2. Lingam/yoni tantričku masažu i refleksologiju - 40 min (60 evra)

3. Tantričku masažu prostate/grudi - 20 min (50 evra)

4. Nuru masažu* tela - 50 min (70 evra)

*Nuru masaža je japanska masaža i smatra se pretečom tantričke. Prvi tragovi praktikovanja ovog vida masaže zabeleženi su pre više od 4000 godina u Japanu. Sastoji se isključivo od body-to-body tehnike i kao takva predstavlja polu fizičku, polu energetsku masažu. 

5. Ilussion masažu - 30 min (40 evra)

5. Ljubavne rituale* - 45 min (70 evra)

*Ljubavne rituale čini set meditativnih i telesnih vežbi, poput zajedničkog disanja, gledanja u oči itd.

6. Tantričku masažu i refleksologiju* stopala i dlanova - 20 min (50 evra)

*Refleksologija je drevna holistička terapija koja se temelji na stimulisanju refleksnih tačaka na genitalnim organima i na stopalima. Svaka refleksna tačka stimuliše rad određene čakre. Tokom tretmana terapeut stimuliše oko 7.000 nervnih završetaka. Počeci refleksologije vezuju se za Kinu i period od pre 5.000 godina, a praktikovana je i u Egiptu. Tamo je u grobu iz 2230. godine pre Hrista pronađen crtež terapeuta koji masira stopala. 

7. Tantričku masažu čokoladom - 60 min (80 evra)

8. Aroma tantričku masažu - 60 min (80 evra)

9. Tantričku masažu vulkanskim kamenjam - 60 min (80 evra)

10. Pinda Sweda tantričku masažu - 60 min (80 evra)

11. Hipnotic masažu* - 50 min (70 evra)

*Predstavlja spoj masaže i audio meditacije

12. Kraljevsku masažu (u 4 ruke) - 50 min (80 evra)

13. Masažu za parove - 50 min (cene se dupliraju u zavisnosti od vrste masaže koja se odabere, a potom se oduzima 25%)

Obuku tantre i tantričkog seksa

Obuka je namenjena svima koji žele da poboljšaju svoje ljubavničke sposobnosti, da nauče nešto novo, da se duboko iscele, a samim tim da pomognu i drugima u tome. Obuka nije sertifikovana. Podeljena je na 10 časova, a može biti: klasična (1 mesečno), intenzivna (10 dana za redom) ili individualna (onda kada vama odgovara), te je potrebno da se svi zainteresovani prijave na vreme, kako bismo se dogovorili o terminima održavanja časova. Jedan čas traje od 45 minuta do sat vremena.

Plaćanje obuke (bilo da je u pitanju obuka u našem salonu ili online) možete izvršiti na sledeći način:

1. Plaćanje pojedinačnih časova - U tom slučaju cena jednog časa je 100 evra

2. Plaćanje u tri rate - U tom slučaju cena jednog časa je 90 evra (cela obuka je, dakle, 810 evra, a jedna rata iznosi 270 evra)

3. Plaćanje svih 10 časova odjednom - U tom slučaju cena jednog časa je 80 evra (cela obuka je, dakle, 800 evra) 

Časovi:

1. čas - Ljubavni rituali

2. čas - Lingam/yoni masaža

3. čas - Masaža anusa i prostate/masaža grudi

4. čas - Ljubavni rituali

5. čas - Održavanje erekcije, kontrola ejakulacije

6. čas - Poze (Kama Sutra), prvi deo

7. čas - Poze (Kama Sutra), drugi deo

8. čas - Poze (Kama Sutra), treći deo

9. čas - Tehnike penetracije i disanja

10. čas - Tanta kao životna filozofija

Časove tantra yoge

Časovi se održavaju ponedeljkom, sredom i petkom od 21h. Cena na mesečnom nivou je 30 evra po osobi. Radi se sa grupom od 10 ljudi, a ukoliko želite da se prijavite za časove tantra joge, to možete učiniti putem imejla ili broja telefona. Počinjemo sa radom kada sakupimo sledeću grupu, a tada ćete izvršiti i plaćanje.

Individualni časovi su 10 evra po času.

Pored navedenog, i:

- Razgovor s klijentom (psihosocijalna podrška) - 30 min. (50 evra)

- CD sa tantričkom muzikom - 60 min. (7 evra.)

- Izradu astro-čakra karte (50 evra)

Plaćanje možete izvršiti lično ili putem žiro-računa 275000064041162726 (primalac Tatjana Jovanović).

Napomena. Ukoliko uplatite novac preko računa, a ne iskoristite plaćenu uslugu u roku od 15 dana, ne možete izvršiti povraćaj novca.

Kako probiti led?

Ako vas nešto interesuje, obratite mi se putem telefona ili imejla. Razmena nekoliko rečenica kako bismo se bolje upoznali, odličan je start na putu ka uživanju. Potom ćemo organizovati i prvi susret. Ako imate tremu, možemo se sresti u obližnjem kafiću na kafi ili čaju. Nakon toga, sledi tantrička masaža ili neka od drugih usluga koju odaberete.

Gde se obavlja tantrička masaža? 

U mom salonu, čiju adresu možete videti na stranici kontakt. Tantrička masaža se obavlja na podu, uz odgovarajuću prostirku i jastuke. Potrebno je da se napravi i odgovarajuća atmosfera, što podrazumeva muziku, eterične mirise, mirišljave sveće i sve ono što miluje vaša čula. 

Osnovna pravila kada se ide na masažu

Odlučili ste da obradujete sebe. Sledeći svoj unutrašnji impuls, odabrali ste masažu koja je kao stvorena za vas. Ukoliko ste prehlađeni ili ste u prvim danima ciklusa, ako imate povišenu temperaturu, odložite masažu na nekoliko dana. 

Pre masaže se istuširajte, ali izbegavajte kreme, mleko za telo i preparate koji mogu umanjiti prodiranje eteričnih ulja i njihovo blagotvorno dejstvo. Izbegavajte upotrebu sintetičkih parfema i dezodoransa. 

Ukoliko nosite kontaktna sočiva, ponesite kutijicu u koju ih možete odložiti ako je potrebno. 

Skinite šminku i sav nakit. Depilacija je poželjna, ali se nemojte opterećivati ako vam noge nisu savršeno glatke. Opustite se. 

Eventualni odlazak kod frizera zakažite nakon, a ne pre masaže, da ne biste morali da izostavljate tretiranje kosmatog dela, glave, vrata ili lica, i sebe lišiti okrepljujućeg, prijatnog i vrlo korisnog segmenta tretmana. 

Raspitajte se koliko tačno traje masaža i odvojte dovoljno vremena kako ne biste morali da gledate na sat i opterećujete se hoćete li stići na predstojeći sastanak. Ukoliko se opredelite za masažu pri kojoj se obilato nanosi ulje na kožu, računajte i vreme za tuširanje, pranje i sušenje kose nakon tretmana. 

Objasnite onima koji kao da ne mogu ni trenutak bez vaše pažnje (deci ili partneru), gde idete, da vas ne bi uznemiravali. Isključite mobilni telefon. Cenite svoje telo, poštujte vreme i novac koje ste odvojili samo za sebe.

Budite tačni. Ako dolazite prvi put na masažu, pojavite se barem 10 minuta ranije, da se izduvate, upoznate terapeuta, postavite eventualna pitanja. Ovo je pravo vreme da porazgovarate s maserom ako je neophodno… Možda želite ukratko da ispričate o svom trenutnom zdravstvenom stanju, eventualnim tegobama ili povredama.

Raspitajte se kakvo ulje se upotrebljava u masaži. Ukoliko vam je koža lica osetljiva na, recimo, susamovo ulje ili, pak, na esencijalna ulja, zamolite da se upotrebi neko neutralno ili ponesite sa sobom bočicu čistog bademovog ulja (bez sintetičkih mirisa), koje možete kupiti u državnim apotekama. 

Masaža je počela, šta sad?

Ukoliko ste napeti i pod stresom, možda ćete imati potrebu da popričate s terapeutom. To znači da se niste prepustili masaži i da najverovatnije nećete u potpunosti uživati u njoj. Pričanje o tegobama, bolestima, porodičnim ili poslovnim problemima ili tračarenje poslednje su što treba da radite tokom masaže. Time kvarite tok energije, lepotu i lekovit učinak tretmana, a uz to dekoncenrišete masera.

Maser najčesće neće pospešivati vašu priču, ali će vam staviti do znanja da priča tokom masaže nije poželjna. Medjutim, ako zaćutite, a spoljašnji monolog pretvorite u unutrašnji, niste mnogo postigli. Nemojte se boriti protiv misli, ali ih nemojte ni podsticati. Usmerite svest na pokrete masera, na deo tela koji tretira, na svoje disanje, na ono što osećate tokom masaže. Fina pažnja na određenom delu tela poboljšaće i kvalitet energije i stišati misli. Možete da se usresredite i na zvuke muzike ili mirise ulja, ili na vizualizaciju onoga što vas čini srećnim i opušta.

Ako se obraćate maseru tokom tretmana, neka to bude s valjanim razlogom: da njemu ili njoj skrenete pažnju na osetljivi deo tela i ako vam neki zahvat ne prija. 

Šta ako zaspim? 

Ako ste preumorni i neispavani, može vam se desiti da osetite kako tonete u san. Iskusan terapeut će to osetiti, pa će vam se diskretno obratiti da bi vas održao budnim. Šteta je prespavati uživanje koje masaža pruža, ali ako vam se to ipak dogodi nemojte očajavati. Barem ćete se odmoriti. 

Tantrička masaža - a šta zapravo dobijate?

Kako definitvno teče tantrička masaža teško je definisati, jer je svaka masaža prilagodjena željama i potrebama klijenta. U suštini, tantrička masaža je vrlo senzualna masaža kombinovana sa klasičnim masažnim hvatovima, ali tok masaže nije izvestan i umnogome zavisi od vaše ličnosti, odnosno od elemenata koji vam pružaju najviše zadovoljstva. Standardni rasplet masaže bila bi stimulacija vaše seksualne energije do najvišeg stepena uzbudjenosti. U svakom slučaju, ono u šta možete biti sigurni je da ćete nakon tantričke masaže osetiti zadovoljstvo koje do sada nikada niste.

Ono što je važno da napomenem jeste da tantra masaža ne podrazumeva nikakve "završnice" (zapravo, ne postoji masaža sa završnicom). Ustvari, završnica postoji, ali ona ne podrazumeva ejakulaciju, već orgazam, koji mogu doživeti i muškarci i žene. Da, i muškarci imaju orgazme, i to četiri vrste!

Kome je tantrička masaža namenjena?

Tantrička masaža namenjena je svim polno i emocionalno zrelim licima. Bilo da imate 25 ili 62 budite slobodni da me kontaktirate. Nemojte da se stidite ako ste puniji, imate mali penis ili male grudi, jer ja, kao profesionalac i kao neko ko voli svoj posao, ne biram klijente. Moj cilj je samo da vam pružim maksimalno zadovoljstvo, da vam izlečim i edukujem.

Završetak masaže

Nakon masaže nemojte odmah ustajati. Ostanite u ležećem položaju barem pet do deset minuta dok ne izađete iz "stanja hibernacije". Lagano otvorite oči i protegnite se ako želite. Zahvalite se davaocu masaže na lepom iskustvu. Zadržite što duže u sebi prijatan i okrepljujuci osećaj svog tela.

Cena i vreme trajanja tantričke masaže

Cene tantričke masaže prilagodjene su potrebama klijenata, a vrlo često možete iskoristiti i razne popuste i akcije koje organizujemo.

Vreme trajanja masaže nije striktno definisano. Ona obično traje oko sat do sat i po vremena, zavisno od vrste masaže za koju se odlučite, računajući vreme od momenta vašeg ulaska u salon, preko priče sa nama, ispijanja toplog napitka, vašeg tuširanja, pa sve do masaže i završne priče nakon nje. Trajanje masaže zavisi i od stepena vaše opuštenosti, kao i od potreba vašeg tela. 

Način plaćanja

Plaćanje možete izvršiti lično ili putem računa 160-392241-60 (primalac: Tatjana Jovanović PR, svrha uplate: masaža, poziv na broj: vaš broj telefona) 

Da li se časovi obuke tantra seksa moraju pohadjati po redu?

Bilo bi poželjno. Kao što najpre idemo u osnovnu, pa u srednju školu, tako je i obuka koncipirana da vas postepeno uvodi u svet tantre. Medjutim, ako baš insistirate ili ste neke od veština tantra seksa već savladali u nekim drugim školama tantre, možete birati šta od ponudjenog želite da naučite ili usavršite. 

Kontakt?

Možete me kontaktirati putem telefona ili imejla. Bilo bi dobro da svoj tretman tantričke masaže zakažete unapred, jer su gužve velike i vrlo često nema slobodnih termina. Takodje, zbog prirode i količine posla, često sam nedostupna, pa budite uporni da me dobijete.

Ukoliko ste sprečeni da dođete 

Ukoliko ste sprečeni da dodjete, najkasnije 3-6 sati obavestite masera o tome, jer uvek ima nekog ko čeka na termin. Poštujte tuđe vreme, da bi drugi poštovali vaše.

Dobrobiti masaže

Danas se primena masaže vezuje za opštu zdravstvenu prosvećenost. Svako ko vodi računa o sebi i svom telu, trenira i naporno radi, trebalo bi barem dva puta mesečno da priušti sebi masažu. Masaža više nije privilegija, već potreba. Osetite i vi delotvornost masaže. 

– Uklanja bolove i pomaže telu da se brže oporavi od povreda ili operacija

– Tonira i relaksira mišiće

– Zagreva telo i pojačava cirkulaciju i protok limfe

– Pospešuje protok kiseonika u tkivo

– Reguliše krvni pritisak i metabolizam

– Pojačava snagu i seksualnu vitalnost

– Poboljšava koncentraciju i inteligenciju

– Neguje kožu, čini je mekšom, sjajnijom i boljom

– Otklanja otpadne elemente iz tela i razgrađuje celulit

– Telo čini skladnijim i lepšim

– Pospešuje otpornost organizma i imunološkog sistema

– Otklanja napetost zglobova i ispravlja držanje

– Deluje antistresno i oslobađa od nesanice

– Otpušta nakupljene emocije

– Dovodi telo i psihu u harmoniju 

Love & Light

Tekstovi o tantri.

Podržite naš rad vašom donacijom (sponzorstvom)

Pozivamo sve platežno sposobne i uticajne subjekte (firme, fondacije, pojedince) da podrže naš rad svojim donacijama, kako bi vaš i ugođaj onih koji nam dolaze bio potpuniji. Vaše uplate u iznosu po vašem izboru (od 1 do X evra) možete izvršiti putem računa 275000064041162726 (OTP bank, ex Societe Generale): uplatilac - vaše ime, prezime i adresa, primalac - Tantra World, svrha uplate - novčana pomoć, poziv na broj - vaš broj telefona), ili post-netom u bilo kojoj pošti na ime  Tatjana Jovanović i broj 0645662068. Hvala! 

Prolećni popust od 11% na masažu po izboru!

PROLEĆE U VAMA I OKO VAS!

Ostvarite prolećni popust od 11% na masažu po izboru. Više o našoj ponudi pročitajte na stranici cenovnik usluga. Popust važi od 23. marta do 21. juna 2020. godine.

Konkurs

Potrebne devojke i momci, fizioterapeuti po struci, za rad u salonu "Tantra World".

Prijave slati na info@tantraworld.rs.

Za bliže informacije pozovite 064/566-20-68.

Facebook

Vaši utisci

Probao sam tantričku masažu i ovo je za mene novo iskustvo. Preporučujem je svima koji su seksualno neinformisani ili radoznali. Nećete se pokajati! :) (Zoran, 35, Požarevac)

Masaža je bila fenomenalna! A obuka... još bolja! Praktikovaću ih redovno. (Walter, 50, Rotterdam, Neth)

Prošao sam obuku tantra seksa i naučio sam dosta toga o sebi, ženama i o seksu. Šta da kažem... Bilo je super! (Jovan, 23, Jagodina)

Bila sam na masaži i prezadovoljna sam! Sve je odradjeno stručno, profesionalno i s ljubavlju. Sigurno je da ću tretman masaže praktikovati redovno. (Jelena, 27, Beograd)

Tanja mi je promenila život. Tanja, hvala Ti što postojiš!!! (Aca, 28, Beograd)

Tantra, mantra, jantra.... Mislio sam da su to gluposti. Ali kada sam upoznao tantru, otkrio sam deo sebe za koji nisam znao da postoji. Čovek se uči dok je živ. :) (Petar, 26, Indjija)

Na mene je najsnažniji utisak ostavilo to što Tanja svoj posao ne obavlja mehanički, već vrlo posvećeno i temeljno. Mnogi maseri sve to samo "odrade" - Tanja ne! Jako sam zadovoljan svime što sam doživeo. (Zoki, 38, Novi Sad)

Tantrička masaža...? Uvek prija. Kad sam pod stresom zbog svakodnevnih obaveza, jednostavno odem na tantričku  masažu i kao nov sam! (Dragan, 29, Beograd)

Živim u Berlinu i kada sam došao kod Tanje u salon, oduševio sam se, jer je njen salon identičan jednom salonu tantra masaže u Berlinu, u kojem sam bio. A sama masaža - i ona je identična, ako ne i bolja! Volim tantru. Samo na tantra masaži osetim onu struju i leptiriće koje čovek ne može svakodnevno da doživi. Drago mi je što i u Srbiji postoji neko ko se tantrom bavi profesionalno i posvećeno. (Stefan, Berlin, Germany)

Kada sam prvi put došao kod gospodjice Tanje, nisam znao šta je tantra. Nakon tretmana i obuke sa njom, tantra mi je proširila vidike i promenila mi život iz korena. Tanja je profesionalac sa iskustvom, a uz to je i vrlo prijatna, neposredna, komunikativna i nežna. Postao sam joj redovan klijent. (Bojan, 56, Beograd)

Otkad idem na tretmane tantre, moj seksualni i emotivni život se znatno poboljšao. Sada, prosto, ne mogu da se odbranim od devojaka! ;) (Stefan, 30, Lazarevac)

Drago mi je što je tantrička masaža zaživela i u Srbiji. Bilo je krajnje vreme da se i naša svest probudi i podigne na viši nivo. Ili vrati na onaj stari? Kada su duša, duh i telo bili jedno... :) (Kristina, 34, Zemun)

Copyrigcht © 2013