^

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Izaberi jezik

Podeli

Kursna lista

Prijatelji sajta

  

  

  

 

 

 

YouTube Video List

Loading...

YouTube Lista
Neki od popularnih videa sa YouTube


Select video clip:

Logo Design

Usamljeni ste?
Ne možete da se odlučite kome da se posvetite?
Ostavila vas je veeeeeeliiiika ljubav? 
Mislite da ste najbolji ljubavnik? Da vam nema ravnog? Da ste nezamenljivi?
Osećate grižu savesti pri samoj pomisli na seks? 
Imate preranu ejakulaciju?
Ne možete da doživite erekciju? 

Ako vas muče ova i slična pitanja, tantra je ono što vam je preko potrebno! A tantra je, zahvaljujući meni, zaživela i u Srbiji. Jedina prava, izvorna, originalna, profesionalna tantrička masaža sad je na samo korak od vas!

Ja sam prva i, za sada, jedina u Srbiji (a i šire) koja je kvalifikovani tantrički maser i instruktor tantričkog seksa. Osim što sam profesionalac, imam 10 godina bogatog iskustva u radu sa klijentima, kao i talenat i mnogo ljubavi za posao kojim se bavim.

U svojoj dosadašnjoj praksi imala sam najrazličitiju strukturu klijenata - od seksualno blokiranih do seksualno rasplinutih, od vrlo mladih do onih starijih, od manje obrazovanih do visokoobrazovanih, od onih iz unutrašnjosti Srbije do onih koji dolaze iz gradova, od Srba i Balkanaca, preko Evropljana, do Azijata - i još mi niko od njih nije došao sa, makar i minimalnim, poznavanjem tantre. Čak i oni koji su, negde na Zapadu ili Istoku, probali tantričku masažu ili tantrički seks, nisu dopirali do njene suštine. Ipak, moram da pohvalim svoje klijente, i to sve do jednog, jer im ego nije prenaglašen i vrlo su otvoreni ka primanju novih saznanja. Što je dobro.

Moji tretmani su stručni i ozbiljni, ali sam, s druge strane, vrlo prilagodljiva i strpljiva sa klijentima, otvorena za sva njihova pitanja i ne teram ih da prime nešto na šta u datom momentu nisu spremni. U tantru ih uvodim polako, ali vrlo profesionalno i interaktivno, i često dobijam pohvale da sam temeljna, posvećena i zanimljiva, što je najlepši kompliment koji mogu da dobijem, lepši od bilo kojeg drugog!

Ne propustite uslugu profesionalne tantričke masaže i ostale usluge (više o tome na stranici Cenovnik usluga). Moje usluge vam garantuju, ne samo maksimalno zadovoljstvo, već i potpunu transformaciju svesti i načina gledanja na ljubav i život, a nakon toga ćete sigurno poželeti da postanete moj redovni klijent. Osim toga, ono što možete dobiti u mom salonu razlikuje se i na terapeutskom, i na etičkom, i na pravnom nivou od većine usluga na koje nailazite na raznim drugim sajtovima.

Love and Light!

Vaša Kamala

Napomena. Bilo bi dobro da pre tretmana tantričke masaže uradite čakra test koji se nalazi na levom meniju sajta i donesete mi rezultate.

Podržite naš rad vašom donacijom (sponzorstvom)

Pozivamo sve platežno sposobne i uticajne subjekte (firme, fondacije, pojedince) da podrže naš rad svojim donacijama, kako bi vaš i ugođaj onih koji nam dolaze bio potpuniji. Vaše uplate u iznosu po vašem izboru (od 1 do X evra) možete izvršiti putem računa 275000064041162726 (OTP bank, ex Societe Generale): uplatilac - vaše ime, prezime i adresa, primalac - Tantra World, svrha uplate - novčana pomoć, poziv na broj - vaš broj telefona), ili post-netom u bilo kojoj pošti na ime  Tatjana Jovanović i broj 0645662068. Hvala! 

Prolećni popust od 11% na masažu po izboru!

PROLEĆE U VAMA I OKO VAS!

Ostvarite prolećni popust od 11% na masažu po izboru. Više o našoj ponudi pročitajte na stranici cenovnik usluga. Popust važi od 23. marta do 21. juna 2020. godine.

Konkurs

Potrebne devojke i momci, fizioterapeuti po struci, za rad u salonu "Tantra World".

Prijave slati na info@tantraworld.rs.

Za bliže informacije pozovite 064/566-20-68.

Facebook

Vaši utisci

Probao sam tantričku masažu i ovo je za mene novo iskustvo. Preporučujem je svima koji su seksualno neinformisani ili radoznali. Nećete se pokajati! :) (Zoran, 35, Požarevac)

Masaža je bila fenomenalna! A obuka... još bolja! Praktikovaću ih redovno. (Walter, 50, Rotterdam, Neth)

Prošao sam obuku tantra seksa i naučio sam dosta toga o sebi, ženama i o seksu. Šta da kažem... Bilo je super! (Jovan, 23, Jagodina)

Bila sam na masaži i prezadovoljna sam! Sve je odradjeno stručno, profesionalno i s ljubavlju. Sigurno je da ću tretman masaže praktikovati redovno. (Jelena, 27, Beograd)

Tanja mi je promenila život. Tanja, hvala Ti što postojiš!!! (Aca, 28, Beograd)

Tantra, mantra, jantra.... Mislio sam da su to gluposti. Ali kada sam upoznao tantru, otkrio sam deo sebe za koji nisam znao da postoji. Čovek se uči dok je živ. :) (Petar, 26, Indjija)

Na mene je najsnažniji utisak ostavilo to što Tanja svoj posao ne obavlja mehanički, već vrlo posvećeno i temeljno. Mnogi maseri sve to samo "odrade" - Tanja ne! Jako sam zadovoljan svime što sam doživeo. (Zoki, 38, Novi Sad)

Tantrička masaža...? Uvek prija. Kad sam pod stresom zbog svakodnevnih obaveza, jednostavno odem na tantričku  masažu i kao nov sam! (Dragan, 29, Beograd)

Živim u Berlinu i kada sam došao kod Tanje u salon, oduševio sam se, jer je njen salon identičan jednom salonu tantra masaže u Berlinu, u kojem sam bio. A sama masaža - i ona je identična, ako ne i bolja! Volim tantru. Samo na tantra masaži osetim onu struju i leptiriće koje čovek ne može svakodnevno da doživi. Drago mi je što i u Srbiji postoji neko ko se tantrom bavi profesionalno i posvećeno. (Stefan, Berlin, Germany)

Kada sam prvi put došao kod gospodjice Tanje, nisam znao šta je tantra. Nakon tretmana i obuke sa njom, tantra mi je proširila vidike i promenila mi život iz korena. Tanja je profesionalac sa iskustvom, a uz to je i vrlo prijatna, neposredna, komunikativna i nežna. Postao sam joj redovan klijent. (Bojan, 56, Beograd)

Otkad idem na tretmane tantre, moj seksualni i emotivni život se znatno poboljšao. Sada, prosto, ne mogu da se odbranim od devojaka! ;) (Stefan, 30, Lazarevac)

Drago mi je što je tantrička masaža zaživela i u Srbiji. Bilo je krajnje vreme da se i naša svest probudi i podigne na viši nivo. Ili vrati na onaj stari? Kada su duša, duh i telo bili jedno... :) (Kristina, 34, Zemun)

Copyrigcht © 2013