^

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Izaberi jezik

Podeli

Kursna lista

Prijatelji sajta

  

  

  

 

 

 

YouTube Video List

Loading...

YouTube Lista
Neki od popularnih videa sa YouTube


Select video clip:

Logo Design

Mnoge stvari na koje se žene odluče podležu komentarima rodbine, prijatelja, a katkad, čak, i potpunih stranaca. U to spadaju promene na telu, intimne veze i afere. Čini se kao da svako ima mišljenje o tome zašto ste nešto uradili i očekuju da im pojasnite svoje postupke.

Neke vaše odluke zaista ne bi trebalo da se tiču nikog drugog sem vas i zbog njih nikome ne bi trebalo da polažete račune. Sledi pet stvari o kojima odlučujete samo vi i zbog njih nikome ne morate da se pravdate:
 
Depilacija
 
Brijete li noge, depilirate ih ili ne, to je samo vaša odluka. 'Mogu sa svojim telom da radim šta hoću, ali ne želim da se odlazak u šetnju pretvori u svađu i ne želim da odbijam izlaske, jer osećam potrebu da se sakrijem. Zato što nisam spremna da slušam kritike i trpim buljenje. Nisam revolucionarka. Ne još!', izjavila je Paloma Goni, španska novinarka, koja je svojevremeno prestala da se depilira, te izazvala brojne polemike. Ipak, popustila je pritisku društva.
 
Bilo koja odluka vezana uz seks
 
Kada, gde i s kim provodite svoje seksualne aktivnosti zaista se nikoga ne tiče, ukoliko je reč o dobrovoljnom pristanku odraslih osoba. Bilo da je reč o seksu za jednu noć, eksperimentiranju ili naprosto o tome da želite da se iživite, ne morate se pravdavati nikome.
 
Odluke vezane za trudnoću i decu

Roditeljstvo nije za svakog, ali je uvreženo mišljenje kako sve žene žele da budu majke. Žene koje ne žele decu često su na meti svakojakih pitanja ili neugodnih komentara. Svako ima pravo na svoj izbor.
 
Stambena situacija
 
Bilo da živite sa cimerkom iako ste prešli 30-u, s partnerom iako niste vereni ni venčani, ili ste se na neko vreme vratili roditeljima, to je samo vaša životna odluka.
 
Karijera ili privatni život
 
Iako postoje brojni saveti kako uskladiti i jedno i drugo, ipak je neminovno da ćete za jedno od ovo dvoje morati da se opredelite, dok će drugo trpeti. Odluka je samo na vama i jedino vi znate šta je za vas najbolje.

(izvor: www.sutra.ba)

Podržite naš rad vašom donacijom (sponzorstvom)

Pozivamo sve platežno sposobne i uticajne subjekte (firme, fondacije, pojedince) da podrže naš rad svojim donacijama, kako bi vaš i ugođaj onih koji nam dolaze bio potpuniji. Vaše uplate u iznosu po vašem izboru (od 1 do X evra) možete izvršiti putem računa 275000064041162726 (OTP bank, ex Societe Generale): uplatilac - vaše ime, prezime i adresa, primalac - Tantra World, svrha uplate - novčana pomoć, poziv na broj - vaš broj telefona), ili post-netom u bilo kojoj pošti na ime  Tatjana Jovanović i broj 0645662068. Hvala! 

Prolećni popust od 11% na masažu po izboru!

PROLEĆE U VAMA I OKO VAS!

Ostvarite prolećni popust od 11% na masažu po izboru. Više o našoj ponudi pročitajte na stranici cenovnik usluga. Popust važi od 23. marta do 21. juna 2020. godine.

Konkurs

Potrebne devojke i momci, fizioterapeuti po struci, za rad u salonu "Tantra World".

Prijave slati na info@tantraworld.rs.

Za bliže informacije pozovite 064/566-20-68.

Facebook

Vaši utisci

Probao sam tantričku masažu i ovo je za mene novo iskustvo. Preporučujem je svima koji su seksualno neinformisani ili radoznali. Nećete se pokajati! :) (Zoran, 35, Požarevac)

Masaža je bila fenomenalna! A obuka... još bolja! Praktikovaću ih redovno. (Walter, 50, Rotterdam, Neth)

Prošao sam obuku tantra seksa i naučio sam dosta toga o sebi, ženama i o seksu. Šta da kažem... Bilo je super! (Jovan, 23, Jagodina)

Bila sam na masaži i prezadovoljna sam! Sve je odradjeno stručno, profesionalno i s ljubavlju. Sigurno je da ću tretman masaže praktikovati redovno. (Jelena, 27, Beograd)

Tanja mi je promenila život. Tanja, hvala Ti što postojiš!!! (Aca, 28, Beograd)

Tantra, mantra, jantra.... Mislio sam da su to gluposti. Ali kada sam upoznao tantru, otkrio sam deo sebe za koji nisam znao da postoji. Čovek se uči dok je živ. :) (Petar, 26, Indjija)

Na mene je najsnažniji utisak ostavilo to što Tanja svoj posao ne obavlja mehanički, već vrlo posvećeno i temeljno. Mnogi maseri sve to samo "odrade" - Tanja ne! Jako sam zadovoljan svime što sam doživeo. (Zoki, 38, Novi Sad)

Tantrička masaža...? Uvek prija. Kad sam pod stresom zbog svakodnevnih obaveza, jednostavno odem na tantričku  masažu i kao nov sam! (Dragan, 29, Beograd)

Živim u Berlinu i kada sam došao kod Tanje u salon, oduševio sam se, jer je njen salon identičan jednom salonu tantra masaže u Berlinu, u kojem sam bio. A sama masaža - i ona je identična, ako ne i bolja! Volim tantru. Samo na tantra masaži osetim onu struju i leptiriće koje čovek ne može svakodnevno da doživi. Drago mi je što i u Srbiji postoji neko ko se tantrom bavi profesionalno i posvećeno. (Stefan, Berlin, Germany)

Kada sam prvi put došao kod gospodjice Tanje, nisam znao šta je tantra. Nakon tretmana i obuke sa njom, tantra mi je proširila vidike i promenila mi život iz korena. Tanja je profesionalac sa iskustvom, a uz to je i vrlo prijatna, neposredna, komunikativna i nežna. Postao sam joj redovan klijent. (Bojan, 56, Beograd)

Otkad idem na tretmane tantre, moj seksualni i emotivni život se znatno poboljšao. Sada, prosto, ne mogu da se odbranim od devojaka! ;) (Stefan, 30, Lazarevac)

Drago mi je što je tantrička masaža zaživela i u Srbiji. Bilo je krajnje vreme da se i naša svest probudi i podigne na viši nivo. Ili vrati na onaj stari? Kada su duša, duh i telo bili jedno... :) (Kristina, 34, Zemun)

Copyrigcht © 2013