^

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Izaberi jezik

Podeli

Kursna lista

Prijatelji sajta

  

  

  

 

 

 

YouTube Video List

Loading...

YouTube Lista
Neki od popularnih videa sa YouTube


Select video clip:

Logo Design

Istraživanja u Srbiji i svetu pokazuju da je sve više usamljenih žena, koje imaju lepotu, stil i karijeru, ali iz nekog razloga ne uspevaju da privuku pažnju jačeg pola, već samo poglede, uzdahe, osmehe, komplimente... i tu se priča prekida.

U prepunim kafićima i klubovima, čest "dekor" su prelepe devojke i žene, koje veselo čavrljaju za stolom i zabacuju kosu, flertuju pogledima sa muškarcima oko sebe, žele da zavode i budu zavedene, ali do kraja izlaska im, najčešće, nijedan ne priđe i sve se vrate kući svojoj samoći.

Francuski stručnjaci objašnjavaju da je problem upravo u "skockanoj" dami, jer rezultati istraživanja pokazuju da muškarci više ne nasedaju na štikle, frizuru, odeću, šminku, pošto im je čulo vida "prezasićeno" super sređenim lepoticama koje viđaju svaki dan u magazinima, na TV-u i na ulicama, pa su počeli više pažnje da obraćaju na skrivenu lepotu, šarm, ženstvenost, pogled, ljupkost...

Psiholozi iz Pariza su, prilikom istraživanja, pitali studente: šta osvaja muškarce?
 
Mladići su nabrajali mnoštvo osobina, a lepota se našla na četvrtom mestu, dok na frizuru i stil odevanja gotovo da ni ne obraćaju pažnju. Devojke su, sa druge strane, bile ubeđene da je muškarcima apsolutno najvažnije kako devojka izgleda, a odmah potom i kakva joj je kosa, odeća, parfem...

"Očigledan raskol u odgovorima je upravo dokaz zašto lepotice samuju", tvrde stručnjaci.

Pogled koji odbija

U malom eksperimentu na društvenim mrežama, muškarci su odgovarali na pitanje zašto sve ređe prilaze devojkama, a još ređe se upuštaju u razgovor sa njima. Čak 55% njih je reklo da ih odbija njen nezainteresovan, leden pogled u stranu.

"Shvatite, većina muškaraca se plaši odbijanja. Ako žena gleda u muškarca namrgođeno, zašto bi se on uopšte i trudio da joj priđe?", kaže Marni Kinris, autorka brojnih savetodavnih knjiga o muško-ženskim odnosima.

Mnogi muškarci se žale na to da su žene postale hladne i odbojne, "streljaju" ih pogledom umesto da ih miluju, pa brzo odustanu od toga da im priđu. Kada to i učine, često se pokaju kada čuju drzak ton već prilikom upoznavanja. Mnoge žene neverbalnim govorom jasno šalju poruku da im muškarac nije potreban. S druge strane, vremenom i lepotice postanu "očajne", jer udvarača nema ni na vidiku, a godine prolaze.

Američki psihoterapeuti tvrde da većina žena nije ni svesna svog izraza lica i utiska koji ostavlja na muškarce.
 
Jači pol ne gleda nijansu karmina, niti najnoviju maskaru koja naglašava trepavice, ali uočava mrštenje i "kiselu” grimasu. Takav izraz je tipičan za lepotice, čak i dok idu ulicom besprekorno doterane, nesvesno upućuju drčne poglede, poput manekenki na modnoj pisti, i odbijaju udvarače, jer ne deluju ženstveno već ratoborno.
 
Čekajući imaginarnog, savršenog princa na belom konju, žena često ostaje slepa na ljubav koju joj nudi "običan smrtnik", jer nije svesna da bi upravo sa njim mogla da doživi prelepu bajku.
 
(izvor: www.24sata.rs)

Podržite naš rad vašom donacijom (sponzorstvom)

Pozivamo sve platežno sposobne i uticajne subjekte (firme, fondacije, pojedince) da podrže naš rad svojim donacijama, kako bi vaš i ugođaj onih koji nam dolaze bio potpuniji. Vaše uplate u iznosu po vašem izboru (od 1 do X evra) možete izvršiti putem računa 275000064041162726 (OTP bank, ex Societe Generale): uplatilac - vaše ime, prezime i adresa, primalac - Tantra World, svrha uplate - novčana pomoć, poziv na broj - vaš broj telefona), ili post-netom u bilo kojoj pošti na ime  Tatjana Jovanović i broj 0645662068. Hvala! 

Prolećni popust od 11% na masažu po izboru!

PROLEĆE U VAMA I OKO VAS!

Ostvarite prolećni popust od 11% na masažu po izboru. Više o našoj ponudi pročitajte na stranici cenovnik usluga. Popust važi od 23. marta do 21. juna 2020. godine.

Konkurs

Potrebne devojke i momci, fizioterapeuti po struci, za rad u salonu "Tantra World".

Prijave slati na info@tantraworld.rs.

Za bliže informacije pozovite 064/566-20-68.

Facebook

Vaši utisci

Probao sam tantričku masažu i ovo je za mene novo iskustvo. Preporučujem je svima koji su seksualno neinformisani ili radoznali. Nećete se pokajati! :) (Zoran, 35, Požarevac)

Masaža je bila fenomenalna! A obuka... još bolja! Praktikovaću ih redovno. (Walter, 50, Rotterdam, Neth)

Prošao sam obuku tantra seksa i naučio sam dosta toga o sebi, ženama i o seksu. Šta da kažem... Bilo je super! (Jovan, 23, Jagodina)

Bila sam na masaži i prezadovoljna sam! Sve je odradjeno stručno, profesionalno i s ljubavlju. Sigurno je da ću tretman masaže praktikovati redovno. (Jelena, 27, Beograd)

Tanja mi je promenila život. Tanja, hvala Ti što postojiš!!! (Aca, 28, Beograd)

Tantra, mantra, jantra.... Mislio sam da su to gluposti. Ali kada sam upoznao tantru, otkrio sam deo sebe za koji nisam znao da postoji. Čovek se uči dok je živ. :) (Petar, 26, Indjija)

Na mene je najsnažniji utisak ostavilo to što Tanja svoj posao ne obavlja mehanički, već vrlo posvećeno i temeljno. Mnogi maseri sve to samo "odrade" - Tanja ne! Jako sam zadovoljan svime što sam doživeo. (Zoki, 38, Novi Sad)

Tantrička masaža...? Uvek prija. Kad sam pod stresom zbog svakodnevnih obaveza, jednostavno odem na tantričku  masažu i kao nov sam! (Dragan, 29, Beograd)

Živim u Berlinu i kada sam došao kod Tanje u salon, oduševio sam se, jer je njen salon identičan jednom salonu tantra masaže u Berlinu, u kojem sam bio. A sama masaža - i ona je identična, ako ne i bolja! Volim tantru. Samo na tantra masaži osetim onu struju i leptiriće koje čovek ne može svakodnevno da doživi. Drago mi je što i u Srbiji postoji neko ko se tantrom bavi profesionalno i posvećeno. (Stefan, Berlin, Germany)

Kada sam prvi put došao kod gospodjice Tanje, nisam znao šta je tantra. Nakon tretmana i obuke sa njom, tantra mi je proširila vidike i promenila mi život iz korena. Tanja je profesionalac sa iskustvom, a uz to je i vrlo prijatna, neposredna, komunikativna i nežna. Postao sam joj redovan klijent. (Bojan, 56, Beograd)

Otkad idem na tretmane tantre, moj seksualni i emotivni život se znatno poboljšao. Sada, prosto, ne mogu da se odbranim od devojaka! ;) (Stefan, 30, Lazarevac)

Drago mi je što je tantrička masaža zaživela i u Srbiji. Bilo je krajnje vreme da se i naša svest probudi i podigne na viši nivo. Ili vrati na onaj stari? Kada su duša, duh i telo bili jedno... :) (Kristina, 34, Zemun)

Copyrigcht © 2013