^

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Izaberi jezik

Podeli

Kursna lista

Prijatelji sajta

  

  

  

 

 

 

YouTube Video List

Loading...

YouTube Lista
Neki od popularnih videa sa YouTube


Select video clip:

Logo Design

Ako pokušate razumno razmišljati o ljubavi -

izgubićete razum

Obično ono lepo, afektivno, ono što izgovorimo na samom početku odnosa, tokom muvanja ili u početnim stadijumima veze, najčešće u trenucima intime.... to je istina. Svako udaljavanje od toga, posredstvom razuma, ne odvodi nas nigde. Naprotiv. Samo nas vraća istini. Jer, što više bežimo od nje i potiskujemo je, ona je sve više i više i više tu...

Nemojte bežati od onog koga volite. Ljubav, pored seksa, podazumeva još mnogo lepih stvari. Zapravo, sve što se dešava izmedju dvoje, muškarca i žene, ima za cilj seks, spajanje, i zato je lepo. I lepo je ići ka tome. A taj put podrazumeva mnogo zajedničkih aktivnosti - veselu svakodnevicu, romantične trenutke, trenutke pažnje, razgovore, podršku u kritičnim i stresnim okolnostima itd.

Dakle, ljubav ne podrazumeva bežanje od sebe i onoga koga volimo, jer onda bežite od odgovornosti, od mogućnosti da upoznate pravu ljubav. Tada niste sazreli za ljubav i živite u iluziji da je prava ljubav jedino ona koja se ne dogodi. Ne, to nije ljubav. To je patnja.

Zašto? Da bismo ostvarili pun krug, moramo se spojiti sa našom drugom polovinom. A samo tada, samo tada imamo mir. Krug je dovršen, razumevanje je prisutno, praznina je postignuta. A kada naučite da je postignete i dok posmatrate izlazak sunca ili slušate vašu omiljenu pesmu, shvatićete da ljubav ima mnogo različitih manifestacija. Da ne morate biti opterećeni time: "A šta će biti kada dodje do orgazma?" Ili: "Koliko će sve ovo trajati?" Onda to i neće biti toliko važno, već ćete naučiti da uživate u svakom trenutku i da sasvim prirodno i spontano primate sve što vam dolazi od boga.

Tada vas ni neuzvraćene ljubavi neće pogadjati. Pa šta ako vas ne voli? Da li vas neko sprečava da ga/je i dalje volite i poštujete, makar i u mislima? Da mu/joj šaljete lepe i pozitivne misli? Da mu/joj oprostite što baš vas ne voli? Da ga/je na taj način volite? Niko! I što više dajete, više vam se vraća. To je prost zakon univerzuma.

Podržite naš rad vašom donacijom (sponzorstvom)

Pozivamo sve platežno sposobne i uticajne subjekte (firme, fondacije, pojedince) da podrže naš rad svojim donacijama, kako bi vaš i ugođaj onih koji nam dolaze bio potpuniji. Vaše uplate u iznosu po vašem izboru (od 1 do X evra) možete izvršiti putem računa 275000064041162726 (OTP bank, ex Societe Generale): uplatilac - vaše ime, prezime i adresa, primalac - Tantra World, svrha uplate - novčana pomoć, poziv na broj - vaš broj telefona), ili post-netom u bilo kojoj pošti na ime  Tatjana Jovanović i broj 0645662068. Hvala! 

Prolećni popust od 11% na masažu po izboru!

PROLEĆE U VAMA I OKO VAS!

Ostvarite prolećni popust od 11% na masažu po izboru. Više o našoj ponudi pročitajte na stranici cenovnik usluga. Popust važi od 23. marta do 21. juna 2020. godine.

Konkurs

Potrebne devojke i momci, fizioterapeuti po struci, za rad u salonu "Tantra World".

Prijave slati na info@tantraworld.rs.

Za bliže informacije pozovite 064/566-20-68.

Facebook

Vaši utisci

Probao sam tantričku masažu i ovo je za mene novo iskustvo. Preporučujem je svima koji su seksualno neinformisani ili radoznali. Nećete se pokajati! :) (Zoran, 35, Požarevac)

Masaža je bila fenomenalna! A obuka... još bolja! Praktikovaću ih redovno. (Walter, 50, Rotterdam, Neth)

Prošao sam obuku tantra seksa i naučio sam dosta toga o sebi, ženama i o seksu. Šta da kažem... Bilo je super! (Jovan, 23, Jagodina)

Bila sam na masaži i prezadovoljna sam! Sve je odradjeno stručno, profesionalno i s ljubavlju. Sigurno je da ću tretman masaže praktikovati redovno. (Jelena, 27, Beograd)

Tanja mi je promenila život. Tanja, hvala Ti što postojiš!!! (Aca, 28, Beograd)

Tantra, mantra, jantra.... Mislio sam da su to gluposti. Ali kada sam upoznao tantru, otkrio sam deo sebe za koji nisam znao da postoji. Čovek se uči dok je živ. :) (Petar, 26, Indjija)

Na mene je najsnažniji utisak ostavilo to što Tanja svoj posao ne obavlja mehanički, već vrlo posvećeno i temeljno. Mnogi maseri sve to samo "odrade" - Tanja ne! Jako sam zadovoljan svime što sam doživeo. (Zoki, 38, Novi Sad)

Tantrička masaža...? Uvek prija. Kad sam pod stresom zbog svakodnevnih obaveza, jednostavno odem na tantričku  masažu i kao nov sam! (Dragan, 29, Beograd)

Živim u Berlinu i kada sam došao kod Tanje u salon, oduševio sam se, jer je njen salon identičan jednom salonu tantra masaže u Berlinu, u kojem sam bio. A sama masaža - i ona je identična, ako ne i bolja! Volim tantru. Samo na tantra masaži osetim onu struju i leptiriće koje čovek ne može svakodnevno da doživi. Drago mi je što i u Srbiji postoji neko ko se tantrom bavi profesionalno i posvećeno. (Stefan, Berlin, Germany)

Kada sam prvi put došao kod gospodjice Tanje, nisam znao šta je tantra. Nakon tretmana i obuke sa njom, tantra mi je proširila vidike i promenila mi život iz korena. Tanja je profesionalac sa iskustvom, a uz to je i vrlo prijatna, neposredna, komunikativna i nežna. Postao sam joj redovan klijent. (Bojan, 56, Beograd)

Otkad idem na tretmane tantre, moj seksualni i emotivni život se znatno poboljšao. Sada, prosto, ne mogu da se odbranim od devojaka! ;) (Stefan, 30, Lazarevac)

Drago mi je što je tantrička masaža zaživela i u Srbiji. Bilo je krajnje vreme da se i naša svest probudi i podigne na viši nivo. Ili vrati na onaj stari? Kada su duša, duh i telo bili jedno... :) (Kristina, 34, Zemun)

Copyrigcht © 2013