^

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Izaberi jezik

Podeli

Kursna lista

Prijatelji sajta

  

  

  

 

 

 

YouTube Video List

Loading...

YouTube Lista
Neki od popularnih videa sa YouTube


Select video clip:

Logo Design

Vaše uzbudjenje se može gradirati na sledeći način (prema knjizi "Orgazam sa svemirom", Jogi Fabijana):

1. Mrtav-hladan

2. Trnci na dnu penisa ili u mošnicama

3. Mali povremeni znaci zadovoljstva

4. Počinje zagrevanje i osećaš se dobro

5. Stalni niski nivo uzbudjenja

6. Zadovoljstvo raste, sve je bolje

7. Metabolizam se ubrzava, sve sam više u tome i ne želim stati

8. Sve veća težnja ka zadovoljstvu, sve brži dah

9. Sve jači žmarci iznutra, kao da počinje da teče struja u telu, tabani i dlanovi se znoje, čini se kao da gubim moć odlučivanja o ejakulaciji

10. Intenzivno zadovoljstvo, nekontrolisane kontrakcije

11. Put bez povratka, faza emisije semena u uretru je započela

12. Ejakulacija

Postoje i faze erekcije, koje, najčešće, prate nivo uzbudjenja muškarca, a Mantak Či i D. A. Arava u svojoj knjizi "Multi-orgazmički muškarac" nabrajaju 4 faze:

1. Čvrstina (izduženost)

2. Nadimanje

3. Ukrućenost

4. Vrelina

Bilo bi dobro da u svakom trenutku svog uzbudjenja uvek tačno znate gde se nalazite. U početku će vam biti teško da, istovremeno, pratite fazu svog uzbudjenja i budete opušteni, ali vremenom ćete naučiti kako da, tokom seksualnog čina ili nevezano za njega, prepoznate na kom stepenu uzbudjenja se nalazite. Autori knjige navode da je starijim muškarcima lakše da budu svesni nivoa svog uzbudjenja, ali ističu da kontrola ove skale ne proizilazi od ignorisanja uzbudjenja, već od poznavanja istog. Vežbajte! :)

(*uzbudjenost ne mora biti ekvivalentna tvrdoći erekcije, jer se ejakulacija i orgazam mogu dogoditi i sa slabom erekcijom)

Podržite naš rad vašom donacijom (sponzorstvom)

Pozivamo sve platežno sposobne i uticajne subjekte (firme, fondacije, pojedince) da podrže naš rad svojim donacijama, kako bi vaš i ugođaj onih koji nam dolaze bio potpuniji. Vaše uplate u iznosu po vašem izboru (od 1 do X evra) možete izvršiti putem računa 275000064041162726 (OTP bank, ex Societe Generale): uplatilac - vaše ime, prezime i adresa, primalac - Tantra World, svrha uplate - novčana pomoć, poziv na broj - vaš broj telefona), ili post-netom u bilo kojoj pošti na ime  Tatjana Jovanović i broj 0645662068. Hvala! 

Prolećni popust od 11% na masažu po izboru!

PROLEĆE U VAMA I OKO VAS!

Ostvarite prolećni popust od 11% na masažu po izboru. Više o našoj ponudi pročitajte na stranici cenovnik usluga. Popust važi od 23. marta do 21. juna 2020. godine.

Konkurs

Potrebne devojke i momci, fizioterapeuti po struci, za rad u salonu "Tantra World".

Prijave slati na info@tantraworld.rs.

Za bliže informacije pozovite 064/566-20-68.

Facebook

Vaši utisci

Probao sam tantričku masažu i ovo je za mene novo iskustvo. Preporučujem je svima koji su seksualno neinformisani ili radoznali. Nećete se pokajati! :) (Zoran, 35, Požarevac)

Masaža je bila fenomenalna! A obuka... još bolja! Praktikovaću ih redovno. (Walter, 50, Rotterdam, Neth)

Prošao sam obuku tantra seksa i naučio sam dosta toga o sebi, ženama i o seksu. Šta da kažem... Bilo je super! (Jovan, 23, Jagodina)

Bila sam na masaži i prezadovoljna sam! Sve je odradjeno stručno, profesionalno i s ljubavlju. Sigurno je da ću tretman masaže praktikovati redovno. (Jelena, 27, Beograd)

Tanja mi je promenila život. Tanja, hvala Ti što postojiš!!! (Aca, 28, Beograd)

Tantra, mantra, jantra.... Mislio sam da su to gluposti. Ali kada sam upoznao tantru, otkrio sam deo sebe za koji nisam znao da postoji. Čovek se uči dok je živ. :) (Petar, 26, Indjija)

Na mene je najsnažniji utisak ostavilo to što Tanja svoj posao ne obavlja mehanički, već vrlo posvećeno i temeljno. Mnogi maseri sve to samo "odrade" - Tanja ne! Jako sam zadovoljan svime što sam doživeo. (Zoki, 38, Novi Sad)

Tantrička masaža...? Uvek prija. Kad sam pod stresom zbog svakodnevnih obaveza, jednostavno odem na tantričku  masažu i kao nov sam! (Dragan, 29, Beograd)

Živim u Berlinu i kada sam došao kod Tanje u salon, oduševio sam se, jer je njen salon identičan jednom salonu tantra masaže u Berlinu, u kojem sam bio. A sama masaža - i ona je identična, ako ne i bolja! Volim tantru. Samo na tantra masaži osetim onu struju i leptiriće koje čovek ne može svakodnevno da doživi. Drago mi je što i u Srbiji postoji neko ko se tantrom bavi profesionalno i posvećeno. (Stefan, Berlin, Germany)

Kada sam prvi put došao kod gospodjice Tanje, nisam znao šta je tantra. Nakon tretmana i obuke sa njom, tantra mi je proširila vidike i promenila mi život iz korena. Tanja je profesionalac sa iskustvom, a uz to je i vrlo prijatna, neposredna, komunikativna i nežna. Postao sam joj redovan klijent. (Bojan, 56, Beograd)

Otkad idem na tretmane tantre, moj seksualni i emotivni život se znatno poboljšao. Sada, prosto, ne mogu da se odbranim od devojaka! ;) (Stefan, 30, Lazarevac)

Drago mi je što je tantrička masaža zaživela i u Srbiji. Bilo je krajnje vreme da se i naša svest probudi i podigne na viši nivo. Ili vrati na onaj stari? Kada su duša, duh i telo bili jedno... :) (Kristina, 34, Zemun)

Copyrigcht © 2013