^

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Izaberi jezik

Podeli

Kursna lista

Prijatelji sajta

  

  

  

 

 

 

YouTube Video List

Loading...

YouTube Lista
Neki od popularnih videa sa YouTube


Select video clip:

Logo Design

Mantak Či i D. A. Arava u svojoj knjizi "Multi-orgazmički muškarac" ističu da je za očeve ili muške figure u životima mladih muškaraca veoma važno da imaju iskren odnos sa njima. Oni kažu:

"Dečija radoznalost u pogledu seksa počinje vrlo rano, a njihova seksualnost još ranije. Svako ko je video dečaka kako dodiruje i isteže svoj penis i mošnice (često veoma snažno!) zna da nije u pitanju samo znatiželja. Dečaci doživljavaju zadovoljstvo - veće nego kada, na primer, dodiruju svoje nožne prstiće.

Bebe su seksualna bića, ili bi možda trebalo da kažemo senzualna bića, jer mi seksualnost obično povezujemo sa kasnijim fazama razvoja. Medjutim, njihovo fizičko i genitalno zadovoljstvo je neosporno - koliko god se mi trudili da to poreknemo. Frojd naziva seksualnost deteta 'polimorfnom perverznošću', ali u njoj nema ničeg perverznog, osim našeg pokušaja da je potisnemo. Način na koji ćete reagovati na radoznalost i pitanja svog sina u vezi sa njegovim i vašim telom, imaće velikog uticaja na njegovu seksualnost. Razvijanje zdravog odnosa, punog ljubavi, sa sopstvenom seksualnošću i ohrabrivanje deteta da on to isto učini sa svojom seksualnošću je prvo što možete da učinite za svog sina.

Vaš odnos sa partnerkom

Deca... mnogo uče o intimnosti posmatrajući svoje roditelje. Vaš način ponašanja prema supruzi ili partnerki biće obrazac prema kojem će se vaš sin ponašati prema devojkama i ženama. Učeći o seksu, on, zapravo, uči o seksualnim ulogama, o komunikaciji, o ljubavi. Ono što pokažete, imaće mnogo veći uticaj na vašeg sina od onoga što kažete, i zato upamtite da vi kao par uvek učite svoju decu - i onda kada se izderete jedno na drugo, i onda kada se držite za ruke.

U našoj kulturi brinemo kada deca vide roditelje kako razmenjuju fizičke nežnosti, ali nema ničeg lošeg u tome što deca posmatraju ove izraze ljubavi. Zapravo, oni će možda imati više problema ako ih ne budu videli. Odsustvo ovakvog kontakta često dovodi do toga da se deca zapitaju da li se roditelji vole, a to im takodje uskraćuje i obrazac izražavanja osećanja prema sopstvenim partnerima. Održavanje zdravog odnosa punog ljubavi sa vašom partnerkom je druga stvar koju možete učiniti za vašeg sina - a da i ne pominjemo koliko to znači za vašu parnerku i vas."

Podržite naš rad vašom donacijom (sponzorstvom)

Pozivamo sve platežno sposobne i uticajne subjekte (firme, fondacije, pojedince) da podrže naš rad svojim donacijama, kako bi vaš i ugođaj onih koji nam dolaze bio potpuniji. Vaše uplate u iznosu po vašem izboru (od 1 do X evra) možete izvršiti putem računa 275000064041162726 (OTP bank, ex Societe Generale): uplatilac - vaše ime, prezime i adresa, primalac - Tantra World, svrha uplate - novčana pomoć, poziv na broj - vaš broj telefona), ili post-netom u bilo kojoj pošti na ime  Tatjana Jovanović i broj 0645662068. Hvala! 

Prolećni popust od 11% na masažu po izboru!

PROLEĆE U VAMA I OKO VAS!

Ostvarite prolećni popust od 11% na masažu po izboru. Više o našoj ponudi pročitajte na stranici cenovnik usluga. Popust važi od 23. marta do 21. juna 2020. godine.

Konkurs

Potrebne devojke i momci, fizioterapeuti po struci, za rad u salonu "Tantra World".

Prijave slati na info@tantraworld.rs.

Za bliže informacije pozovite 064/566-20-68.

Facebook

Vaši utisci

Probao sam tantričku masažu i ovo je za mene novo iskustvo. Preporučujem je svima koji su seksualno neinformisani ili radoznali. Nećete se pokajati! :) (Zoran, 35, Požarevac)

Masaža je bila fenomenalna! A obuka... još bolja! Praktikovaću ih redovno. (Walter, 50, Rotterdam, Neth)

Prošao sam obuku tantra seksa i naučio sam dosta toga o sebi, ženama i o seksu. Šta da kažem... Bilo je super! (Jovan, 23, Jagodina)

Bila sam na masaži i prezadovoljna sam! Sve je odradjeno stručno, profesionalno i s ljubavlju. Sigurno je da ću tretman masaže praktikovati redovno. (Jelena, 27, Beograd)

Tanja mi je promenila život. Tanja, hvala Ti što postojiš!!! (Aca, 28, Beograd)

Tantra, mantra, jantra.... Mislio sam da su to gluposti. Ali kada sam upoznao tantru, otkrio sam deo sebe za koji nisam znao da postoji. Čovek se uči dok je živ. :) (Petar, 26, Indjija)

Na mene je najsnažniji utisak ostavilo to što Tanja svoj posao ne obavlja mehanički, već vrlo posvećeno i temeljno. Mnogi maseri sve to samo "odrade" - Tanja ne! Jako sam zadovoljan svime što sam doživeo. (Zoki, 38, Novi Sad)

Tantrička masaža...? Uvek prija. Kad sam pod stresom zbog svakodnevnih obaveza, jednostavno odem na tantričku  masažu i kao nov sam! (Dragan, 29, Beograd)

Živim u Berlinu i kada sam došao kod Tanje u salon, oduševio sam se, jer je njen salon identičan jednom salonu tantra masaže u Berlinu, u kojem sam bio. A sama masaža - i ona je identična, ako ne i bolja! Volim tantru. Samo na tantra masaži osetim onu struju i leptiriće koje čovek ne može svakodnevno da doživi. Drago mi je što i u Srbiji postoji neko ko se tantrom bavi profesionalno i posvećeno. (Stefan, Berlin, Germany)

Kada sam prvi put došao kod gospodjice Tanje, nisam znao šta je tantra. Nakon tretmana i obuke sa njom, tantra mi je proširila vidike i promenila mi život iz korena. Tanja je profesionalac sa iskustvom, a uz to je i vrlo prijatna, neposredna, komunikativna i nežna. Postao sam joj redovan klijent. (Bojan, 56, Beograd)

Otkad idem na tretmane tantre, moj seksualni i emotivni život se znatno poboljšao. Sada, prosto, ne mogu da se odbranim od devojaka! ;) (Stefan, 30, Lazarevac)

Drago mi je što je tantrička masaža zaživela i u Srbiji. Bilo je krajnje vreme da se i naša svest probudi i podigne na viši nivo. Ili vrati na onaj stari? Kada su duša, duh i telo bili jedno... :) (Kristina, 34, Zemun)

Copyrigcht © 2013