^

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Izaberi jezik

Podeli

Kursna lista

Prijatelji sajta

  

  

  

 

 

 

YouTube Video List

Loading...

YouTube Lista
Neki od popularnih videa sa YouTube


Select video clip:

Logo Design

Prava žena vam neće promeniti samo status veze,

već i čitav život

Seks je naša primarna energija i naša osnovna potreba. Nedostatak seksa i potiskivanje seksualne energije radja frustraciju i perverziju. Zato smatram da je svaka zabrana seksualnih odnosa, pod izgovorom, najčešće lažnog, morala, vrlo opasna i može nas odvući u kriminal i perverzije. Radije sam za to da se seksualna energija pravilno usmerava i vodi, a u tome vam tantra itekako može pomoći.

Dakle, onaj ko trenutno nema partnera koga voli, seks mora i treba da ima. Uz moje usluge svaki seksualni kontakt je mnogo kvalitetniji i učinkovitiji. Ipak, ni jedan seks na svetu ne može da se uporedi sa vodjenjem ljubavi partnera koji se jako, jako, jako vole. :)

Ustvari, tantrički seks je najpribližniji seksu zaljubljenih. Iako je seksualna energija lekovita ako umete da je vodite, ona je stostruko lekovitija ako je vodite uz osećaj ljubavi prema svome partneru. Većina zaljubljenih ne poznaje tantru i ne praktikuje tehnike koje učite kod mene, pa im se svakako savetuje da ih primene.

Minut sa pravom osobom vredniji je

od godina i godina sa pogrešnom

S druge strane, mnogi muškarci i žene, na žalost, beže od ljubavi, a ni ne slute koliku moć ljubav nosi. Mnogi, pod uticajem pogrešnih vaspitnih obrazaca, smatraju da je seks greh, da je telo prljavo i da su sve prave ljubavi tužne. Ali nije tako.

Naime, nije poenta da ne budete sa partnerom koga želite. To je iluzija. Poenta je da zaista volite svog partnera, praktično mu služeći. Istina je da čežnja podiže seksualnu energiju, ali podiže je i sam seks. Uostalom, predugo čekanje gasi vatru medju partnerima i proizvodi “unutrašnje sagorevanje”, i vi, tada, sa ovom energijom niste učinili ništa. Pored toga, isfrustrirani ste, svadljivi, destruktivni... I kome trebate takvi? Kakvu energiju odašiljete, i ostavljate čak i onima koji će doći posle vas? A deci treba heroj. Zar heroj treba da im bude neko ko širi mržnju i rat? Svakako ne.

Često se događa da, iz straha da ne budemo povređeni, ne želimo da otvorimo i poklonimo svoje srce nekome ili nečemu. A emocija straha je vrlo potentna u negativnom smislu. Ona rađa i druge negativne emocije - zabrinutost, pesimizam, skepticizam - a one deluju vrlo destruktivno. Mnogi se služe izgovorima da ne žele da se upuste u ljubav iz opreznosti, ali ova takozvana opreznost samo je blaži izraz za strah i ostale navedene slabosti. Istina, ljubav nije za kukavice, tj. za one koji svoj život temelje na strahu.

Nemojte biti kukavice, volite hrabro i ne bojte se! Dobici i gubici su sastavni deo života i zato nema smisla pokušavati izbeći jedno, jer time gubimo i drugo. Bez gubitaka nema ni dobitaka, kao što bez oseke nema ni plime i to je prirodni zakon polariteta. Uostalom, volite zbog sebe, a ne zbog drugih!

Bolje je voleti i izgubiti,

nego nikada ne voleti

Dakle, svi koji se pitaju: "A kada će doći?", "A kako da zavolim, kada će ljubav proći?", "Zašto su sve prave ljubavi tužne?" itd, itd, itd, itd... neka slobodno zavole i neka upoznaju tantru. Uz pomoć tantre, vaša ljubav može da traje mnogo duže nego što bi inače trajala. Zakažite tantričku masažu i obuku tantričkog seksa i stvari u vašem životu će početi da se menjaju. Shvatićete da ne morate da bežite od onoga koga volite, misleći da će vam ljubav proći. Ljubav treba da se živi, a da li će i kada će proći, uopšte nije važno. Važno je sada!

Iz svega ovoga proizilazi da, ako ni božanski seks zaljubljenih parova nije isceljujući ako se seksualna energija i seks ne poznaju, onda tek “običan” seks, onaj koji upražnjavate radi potreba vašeg tela, nije niti poželjan, niti lekovit ako ne poznajete principe i tehnike tantre.

Love and Light

Podržite naš rad vašom donacijom (sponzorstvom)

Pozivamo sve platežno sposobne i uticajne subjekte (firme, fondacije, pojedince) da podrže naš rad svojim donacijama, kako bi vaš i ugođaj onih koji nam dolaze bio potpuniji. Vaše uplate u iznosu po vašem izboru (od 1 do X evra) možete izvršiti putem računa 275000064041162726 (OTP bank, ex Societe Generale): uplatilac - vaše ime, prezime i adresa, primalac - Tantra World, svrha uplate - novčana pomoć, poziv na broj - vaš broj telefona), ili post-netom u bilo kojoj pošti na ime  Tatjana Jovanović i broj 0645662068. Hvala! 

Prolećni popust od 11% na masažu po izboru!

PROLEĆE U VAMA I OKO VAS!

Ostvarite prolećni popust od 11% na masažu po izboru. Više o našoj ponudi pročitajte na stranici cenovnik usluga. Popust važi od 23. marta do 21. juna 2020. godine.

Konkurs

Potrebne devojke i momci, fizioterapeuti po struci, za rad u salonu "Tantra World".

Prijave slati na info@tantraworld.rs.

Za bliže informacije pozovite 064/566-20-68.

Facebook

Vaši utisci

Probao sam tantričku masažu i ovo je za mene novo iskustvo. Preporučujem je svima koji su seksualno neinformisani ili radoznali. Nećete se pokajati! :) (Zoran, 35, Požarevac)

Masaža je bila fenomenalna! A obuka... još bolja! Praktikovaću ih redovno. (Walter, 50, Rotterdam, Neth)

Prošao sam obuku tantra seksa i naučio sam dosta toga o sebi, ženama i o seksu. Šta da kažem... Bilo je super! (Jovan, 23, Jagodina)

Bila sam na masaži i prezadovoljna sam! Sve je odradjeno stručno, profesionalno i s ljubavlju. Sigurno je da ću tretman masaže praktikovati redovno. (Jelena, 27, Beograd)

Tanja mi je promenila život. Tanja, hvala Ti što postojiš!!! (Aca, 28, Beograd)

Tantra, mantra, jantra.... Mislio sam da su to gluposti. Ali kada sam upoznao tantru, otkrio sam deo sebe za koji nisam znao da postoji. Čovek se uči dok je živ. :) (Petar, 26, Indjija)

Na mene je najsnažniji utisak ostavilo to što Tanja svoj posao ne obavlja mehanički, već vrlo posvećeno i temeljno. Mnogi maseri sve to samo "odrade" - Tanja ne! Jako sam zadovoljan svime što sam doživeo. (Zoki, 38, Novi Sad)

Tantrička masaža...? Uvek prija. Kad sam pod stresom zbog svakodnevnih obaveza, jednostavno odem na tantričku  masažu i kao nov sam! (Dragan, 29, Beograd)

Živim u Berlinu i kada sam došao kod Tanje u salon, oduševio sam se, jer je njen salon identičan jednom salonu tantra masaže u Berlinu, u kojem sam bio. A sama masaža - i ona je identična, ako ne i bolja! Volim tantru. Samo na tantra masaži osetim onu struju i leptiriće koje čovek ne može svakodnevno da doživi. Drago mi je što i u Srbiji postoji neko ko se tantrom bavi profesionalno i posvećeno. (Stefan, Berlin, Germany)

Kada sam prvi put došao kod gospodjice Tanje, nisam znao šta je tantra. Nakon tretmana i obuke sa njom, tantra mi je proširila vidike i promenila mi život iz korena. Tanja je profesionalac sa iskustvom, a uz to je i vrlo prijatna, neposredna, komunikativna i nežna. Postao sam joj redovan klijent. (Bojan, 56, Beograd)

Otkad idem na tretmane tantre, moj seksualni i emotivni život se znatno poboljšao. Sada, prosto, ne mogu da se odbranim od devojaka! ;) (Stefan, 30, Lazarevac)

Drago mi je što je tantrička masaža zaživela i u Srbiji. Bilo je krajnje vreme da se i naša svest probudi i podigne na viši nivo. Ili vrati na onaj stari? Kada su duša, duh i telo bili jedno... :) (Kristina, 34, Zemun)

Copyrigcht © 2013