^

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Izaberi jezik

Podeli

Kursna lista

Prijatelji sajta

  

  

  

 

 

 

YouTube Video List

Loading...

YouTube Lista
Neki od popularnih videa sa YouTube


Select video clip:

Logo Design

Jesu li vam ikada rekli da morate poljubiti puno žaba pre nego što pronađete princa? Ako jesu, bili su u pravu. Najnovije istraživanje naučnika sa Oksforda pokazuje da žene uistinu moraju da poljube mnogo muškaraca da bi došle do onog idealnog.

Ljubljenje omogućava ženama da procene potencijalne partnere i da odaberu onoga koji im najviše odgovara. Ova procena se odvija na podsvesnom nivou i temelji se na ukusu i mirisu. Uz pomoć ovih parametara žena odlučuje o kompatibilnom partneru.

Naučnici su otkrili da ljubljenje ima još jednu važnu ulogu - održava bliskost u vezi. Naime, parovi koji se često ljube imaju kvalitetniju vezu.

"Ljubljenje kao deo ljudskih seksualnih odnosa preovladava širom sveta. To je jedna od retkih stvari koja je svojstvena svakoj kulturi. A zašto je ljubljenje tako rašireno? Nismo baš 100% sigurni, ali već i ova otkrića ukazuju na to da ljubljenje ima veću ulogu nego što mislimo", izjavio je Rafael Vlodarski, koji je bio na čelu istraživačkog tima.

Rezultati dosadašnjih istraživanja, u kojem je učestvovalo više od 900 ispitanika, objavljeni su u časopisu "Human Nature". Naučnici napominju da su potrebna dalja istraživanja da bi se otkrila sva kompleksnost funkcije poljupca.

A poznati "francuski" poljubac, koji se na francuskom piše galocher (izgovara se galoše) i koji znači "požudno ljubiti se sa partnerom uz pomoć jezika", tj. označava vrlo ličnu i intimnu vrstu poljupca, jedna je od prijatnih novina poslednjeg izdanja čuvenog francuskog rečnika. Verovatno će mnoge iznenaditi što Francuska, zemlja poznata po ljubavnim podvizima, tek od skoro odaje priznanje "francuskom" poljupcu.

Lorans Laport, predstavnica izdavačke kuće "Rober", kaže da je to rezultat evolucije jezika. "Francuzi su oduvek imali puno izraza koji opisuju dotični poljubac, ali nikada jednu jedinu reč", navela je ona. "To nas, medjutim, nikada nije sprečavalo da poljubac upražnjavamo", napomenula je uz osmeh Laport.

(izvor www.nadlanu.com)

Podržite naš rad vašom donacijom (sponzorstvom)

Pozivamo sve platežno sposobne i uticajne subjekte (firme, fondacije, pojedince) da podrže naš rad svojim donacijama, kako bi vaš i ugođaj onih koji nam dolaze bio potpuniji. Vaše uplate u iznosu po vašem izboru (od 1 do X evra) možete izvršiti putem računa 275000064041162726 (OTP bank, ex Societe Generale): uplatilac - vaše ime, prezime i adresa, primalac - Tantra World, svrha uplate - novčana pomoć, poziv na broj - vaš broj telefona), ili post-netom u bilo kojoj pošti na ime  Tatjana Jovanović i broj 0645662068. Hvala! 

Prolećni popust od 11% na masažu po izboru!

PROLEĆE U VAMA I OKO VAS!

Ostvarite prolećni popust od 11% na masažu po izboru. Više o našoj ponudi pročitajte na stranici cenovnik usluga. Popust važi od 23. marta do 21. juna 2020. godine.

Konkurs

Potrebne devojke i momci, fizioterapeuti po struci, za rad u salonu "Tantra World".

Prijave slati na info@tantraworld.rs.

Za bliže informacije pozovite 064/566-20-68.

Facebook

Vaši utisci

Probao sam tantričku masažu i ovo je za mene novo iskustvo. Preporučujem je svima koji su seksualno neinformisani ili radoznali. Nećete se pokajati! :) (Zoran, 35, Požarevac)

Masaža je bila fenomenalna! A obuka... još bolja! Praktikovaću ih redovno. (Walter, 50, Rotterdam, Neth)

Prošao sam obuku tantra seksa i naučio sam dosta toga o sebi, ženama i o seksu. Šta da kažem... Bilo je super! (Jovan, 23, Jagodina)

Bila sam na masaži i prezadovoljna sam! Sve je odradjeno stručno, profesionalno i s ljubavlju. Sigurno je da ću tretman masaže praktikovati redovno. (Jelena, 27, Beograd)

Tanja mi je promenila život. Tanja, hvala Ti što postojiš!!! (Aca, 28, Beograd)

Tantra, mantra, jantra.... Mislio sam da su to gluposti. Ali kada sam upoznao tantru, otkrio sam deo sebe za koji nisam znao da postoji. Čovek se uči dok je živ. :) (Petar, 26, Indjija)

Na mene je najsnažniji utisak ostavilo to što Tanja svoj posao ne obavlja mehanički, već vrlo posvećeno i temeljno. Mnogi maseri sve to samo "odrade" - Tanja ne! Jako sam zadovoljan svime što sam doživeo. (Zoki, 38, Novi Sad)

Tantrička masaža...? Uvek prija. Kad sam pod stresom zbog svakodnevnih obaveza, jednostavno odem na tantričku  masažu i kao nov sam! (Dragan, 29, Beograd)

Živim u Berlinu i kada sam došao kod Tanje u salon, oduševio sam se, jer je njen salon identičan jednom salonu tantra masaže u Berlinu, u kojem sam bio. A sama masaža - i ona je identična, ako ne i bolja! Volim tantru. Samo na tantra masaži osetim onu struju i leptiriće koje čovek ne može svakodnevno da doživi. Drago mi je što i u Srbiji postoji neko ko se tantrom bavi profesionalno i posvećeno. (Stefan, Berlin, Germany)

Kada sam prvi put došao kod gospodjice Tanje, nisam znao šta je tantra. Nakon tretmana i obuke sa njom, tantra mi je proširila vidike i promenila mi život iz korena. Tanja je profesionalac sa iskustvom, a uz to je i vrlo prijatna, neposredna, komunikativna i nežna. Postao sam joj redovan klijent. (Bojan, 56, Beograd)

Otkad idem na tretmane tantre, moj seksualni i emotivni život se znatno poboljšao. Sada, prosto, ne mogu da se odbranim od devojaka! ;) (Stefan, 30, Lazarevac)

Drago mi je što je tantrička masaža zaživela i u Srbiji. Bilo je krajnje vreme da se i naša svest probudi i podigne na viši nivo. Ili vrati na onaj stari? Kada su duša, duh i telo bili jedno... :) (Kristina, 34, Zemun)

Copyrigcht © 2013