^

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Izaberi jezik

Podeli

Kursna lista

Prijatelji sajta

  

  

  

 

 

 

YouTube Video List

Loading...

YouTube Lista
Neki od popularnih videa sa YouTube


Select video clip:

Logo Design

Kada si ispunjen egom, ljubav nestaje.
Ljubav i ego ne mogu zajedno.
Osho

U jednom trenutku sve izgleda savršeno, a već u sledećem - on je otišao. Verovatno ste i vi nekada imali savršeno veče s muškarcem, podelili s njim svoje osećaje, osetili zainteresovanost i simpatije, a nakon toga on vam se više nije javljao. Ili je neko vreme bio romantičan, govorio vam sve što ste želeli da čujete, bili ste intimni... i taman kada ste pomislili da ste pronašli srodnu dušu, on vas je ohladio i prekinuo vezu.

Nećemo sada o tome zašto većina muškaraca izgubi interesovanje nakon nekoliko godina veze ili braka - ono čime smo se pozabavili jeste zašto se dešava da oni naglo izgube interes još na samom početku odnosa, odnosno, onda kada još ništa nisu ni pokušali.

Mnogi muškarci, sa godinama, nadrastu strah od Ljubavi, ali neki ne. Ako naučite da prepoznate stabilne i samopouzdane muškarce, koji vam neće pričati bajke, da bi već već u sledećem trenutku nestali, izbeći ćete ovakve situacije.

Muškarci su (bar većina) hrabri kada se radi o ubijanju insekata ili gledanju horora, međutim, kada je intimnost u pitanju, prave su kukavice. Ako još nije spreman za vezu, muškarac će vas ostaviti sa gorkim ukusom, tako da ćete se još neko vreme pitati šta nije u redu s muškarcima.

Ima muškaraca koji stalno ulaze u nove veze, jer ne žele da izgube osećaj da uvek mogu da se spetljaju sa novom ženo, tj. da su slobodni i dostupni. Za mnoge muškarce osvajanje je samo takmičenje - oni žele da znaju da vas mogu imati i kada vas jednom dobiju, njihovo interesovanje prestaje. Oni tada  počinju sa osvajanjem nove žene, pomoću čega sebi dokazuju kako su zanimljivi, atraktivni, pametni i - savršeni!

Postoji jedna teorija prema kojoj je najveći mit rečenica "Muškarci se plaše obaveza". Prema ovoj rečenici, oni se, zapravo, plaše da će izgubiti mogućnost osvajanja novih žena i uzbuđenja koje im ova aktivnost donosi. Medjutim, to je samo spoljašnja, prividna sloboda, a ne ona unutrašnja, istinska, koja im donosi osećaj najveće sreće.

(izvor www.sretneveze.com)


Podržite naš rad vašom donacijom (sponzorstvom)

Pozivamo sve platežno sposobne i uticajne subjekte (firme, fondacije, pojedince) da podrže naš rad svojim donacijama, kako bi vaš i ugođaj onih koji nam dolaze bio potpuniji. Vaše uplate u iznosu po vašem izboru (od 1 do X evra) možete izvršiti putem računa 275000064041162726 (OTP bank, ex Societe Generale): uplatilac - vaše ime, prezime i adresa, primalac - Tantra World, svrha uplate - novčana pomoć, poziv na broj - vaš broj telefona), ili post-netom u bilo kojoj pošti na ime  Tatjana Jovanović i broj 0645662068. Hvala! 

Prolećni popust od 11% na masažu po izboru!

PROLEĆE U VAMA I OKO VAS!

Ostvarite prolećni popust od 11% na masažu po izboru. Više o našoj ponudi pročitajte na stranici cenovnik usluga. Popust važi od 23. marta do 21. juna 2020. godine.

Konkurs

Potrebne devojke i momci, fizioterapeuti po struci, za rad u salonu "Tantra World".

Prijave slati na info@tantraworld.rs.

Za bliže informacije pozovite 064/566-20-68.

Facebook

Vaši utisci

Probao sam tantričku masažu i ovo je za mene novo iskustvo. Preporučujem je svima koji su seksualno neinformisani ili radoznali. Nećete se pokajati! :) (Zoran, 35, Požarevac)

Masaža je bila fenomenalna! A obuka... još bolja! Praktikovaću ih redovno. (Walter, 50, Rotterdam, Neth)

Prošao sam obuku tantra seksa i naučio sam dosta toga o sebi, ženama i o seksu. Šta da kažem... Bilo je super! (Jovan, 23, Jagodina)

Bila sam na masaži i prezadovoljna sam! Sve je odradjeno stručno, profesionalno i s ljubavlju. Sigurno je da ću tretman masaže praktikovati redovno. (Jelena, 27, Beograd)

Tanja mi je promenila život. Tanja, hvala Ti što postojiš!!! (Aca, 28, Beograd)

Tantra, mantra, jantra.... Mislio sam da su to gluposti. Ali kada sam upoznao tantru, otkrio sam deo sebe za koji nisam znao da postoji. Čovek se uči dok je živ. :) (Petar, 26, Indjija)

Na mene je najsnažniji utisak ostavilo to što Tanja svoj posao ne obavlja mehanički, već vrlo posvećeno i temeljno. Mnogi maseri sve to samo "odrade" - Tanja ne! Jako sam zadovoljan svime što sam doživeo. (Zoki, 38, Novi Sad)

Tantrička masaža...? Uvek prija. Kad sam pod stresom zbog svakodnevnih obaveza, jednostavno odem na tantričku  masažu i kao nov sam! (Dragan, 29, Beograd)

Živim u Berlinu i kada sam došao kod Tanje u salon, oduševio sam se, jer je njen salon identičan jednom salonu tantra masaže u Berlinu, u kojem sam bio. A sama masaža - i ona je identična, ako ne i bolja! Volim tantru. Samo na tantra masaži osetim onu struju i leptiriće koje čovek ne može svakodnevno da doživi. Drago mi je što i u Srbiji postoji neko ko se tantrom bavi profesionalno i posvećeno. (Stefan, Berlin, Germany)

Kada sam prvi put došao kod gospodjice Tanje, nisam znao šta je tantra. Nakon tretmana i obuke sa njom, tantra mi je proširila vidike i promenila mi život iz korena. Tanja je profesionalac sa iskustvom, a uz to je i vrlo prijatna, neposredna, komunikativna i nežna. Postao sam joj redovan klijent. (Bojan, 56, Beograd)

Otkad idem na tretmane tantre, moj seksualni i emotivni život se znatno poboljšao. Sada, prosto, ne mogu da se odbranim od devojaka! ;) (Stefan, 30, Lazarevac)

Drago mi je što je tantrička masaža zaživela i u Srbiji. Bilo je krajnje vreme da se i naša svest probudi i podigne na viši nivo. Ili vrati na onaj stari? Kada su duša, duh i telo bili jedno... :) (Kristina, 34, Zemun)

Copyrigcht © 2013