^

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Izaberi jezik

Podeli

Kursna lista

Prijatelji sajta

  

  

  

 

 

 

YouTube Video List

Loading...

YouTube Lista
Neki od popularnih videa sa YouTube


Select video clip:

Logo Design

Veza između dvoje ljudi je poput cveća. Morate ga zalivati i brinuti o njemu, kako bi raslo i cvetalo. Ako zaboravite na cvet, on će se osušiti i polako umreti. Ista stvar se događa i sa vezama. U trenutku kada prestanete da gradite vašu vezu, propast počinje - ljubav umire. A postoji mnogo načina da se ponovo zaljubite jedno u drugo.

Zato je prva ključna stvar za srećnu vezu – uvek radite na njoj, gradite je, negujte. Sećate se onih malih znakova pažnje koje ste praktikovali na početku veze - iznenadnog poljupca, malog poklona i drugih sitnica kojima ste želeli da usrećite partnera? Sa ovim znacima pažnje nikada nemojte prestati!

Druga ključna stvar za srećnu vezu - kada vas nešto muči, kada vam nešto smeta - razgovarajte.  Otkrijte partneru razloge svog nezadovoljstva, normalnim tonom glasa. Nemojte ga optuživati, već mu ponudite dogovor/kompromis. Ako ćutite o problemu, on neće nestati, a nezadovoljstvo će se nagomilavati, dok ne eruptira u svađu koju je, potom, mnogo teže izgladiti.

Ne igrajte igrice – ne mislim na seksualne ili zabavne igrice, već na one podle igrice kojim želite raskrinkati i povrediti partnera. Vaš partner nije vaša konkurencija, niti vaš protivnik, naprotiv, on je vaš saputnik i saigrač, pa se tako prema njemu/njoj i ponašajte.

Pokažite svoju ranjivost – možda su vas učili da veliki dečaci ne plaču ili da morate biti hladnokrvna kučka kako bi uspeli na ovom svetu. To je verovatno istina kada se radi o vašem stavu prema svetu, ali ne i kad je reč o partnerstvima. Sa partnerom možete sebi da dopustite trenutke ranjivosti. I muškarci i žene vole da se povremeno zaštitnički ophode prema partneru, ali i da osete zaštitu i podršku od strane partnera. Pokažite partneru da vam je potreban i da može da računa na vas kada ste vi potrebni njemu.

Peta ključna stvar za srećnu vezu je prihvatanje. Uprkos tome što je normalno da, u skladu sa duhovnim sazrevanjem, vremenom dolazi do promena oba partnera, poželjno je da se partneri u nekim stvarima prilagode jedno drugom. Vaš partner je ipak osoba koja ima sopstvenu individualnost i zato ga prihvatite takvog kakav u datom trenutku jeste. Naravno, to ne znači da treba da trpite njegovu lenjost, neurednost i slične ili teže mane, koje su bitne za vaš zajednički život.

Sledeća ključna stvar je – zajedničko vreme. Ukoliko imate dosta zajedničkih interesa, problema verovatno neće biti, ali ako se razlikujete po pitanju  duhovnih aktivnosti koje vas ispunjavaju i čine srećnima, ovom segmentu veze je potrebno posvetiti dodatnu pažnju. Preispitajte vaše interese i verujem da ćete naći barem jedan u kojem možete oboje uživati.

Ambicije i ciljevi – svako od nas ima ambicije i ciljeve. Dešava se da partneri imaju iste ciljeve, ali uglavnom se radi o osobama različitih ciljeva i želja. Razgovarajte o svojim ciljevima i pružite podršku jedno drugom, tj. uključite se i u ostvarenje partnerovih ambicija. Samo dvosmernom komunikacijom i planiranjem imaćete mogućnost da održite vašu vezu.

Dakle, rad na ljubavnoj vezi zahteva mnogo žrtvovanja i kompromisa i zato nemojte dopustiti da vam veza padne već na prvoj prepreci ili da se prelomi na samo jednom od partnera. Nemojte samo vi biti neko koji će se odricati, ali nemojte dopustiti ni da samo partner stalno čini ustupke. Za rad na vezi potrebno je dvoje.

(izvor www.ljubavje.com)

Podržite naš rad vašom donacijom (sponzorstvom)

Pozivamo sve platežno sposobne i uticajne subjekte (firme, fondacije, pojedince) da podrže naš rad svojim donacijama, kako bi vaš i ugođaj onih koji nam dolaze bio potpuniji. Vaše uplate u iznosu po vašem izboru (od 1 do X evra) možete izvršiti putem računa 275000064041162726 (OTP bank, ex Societe Generale): uplatilac - vaše ime, prezime i adresa, primalac - Tantra World, svrha uplate - novčana pomoć, poziv na broj - vaš broj telefona), ili post-netom u bilo kojoj pošti na ime  Tatjana Jovanović i broj 0645662068. Hvala! 

Prolećni popust od 11% na masažu po izboru!

PROLEĆE U VAMA I OKO VAS!

Ostvarite prolećni popust od 11% na masažu po izboru. Više o našoj ponudi pročitajte na stranici cenovnik usluga. Popust važi od 23. marta do 21. juna 2020. godine.

Konkurs

Potrebne devojke i momci, fizioterapeuti po struci, za rad u salonu "Tantra World".

Prijave slati na info@tantraworld.rs.

Za bliže informacije pozovite 064/566-20-68.

Facebook

Vaši utisci

Probao sam tantričku masažu i ovo je za mene novo iskustvo. Preporučujem je svima koji su seksualno neinformisani ili radoznali. Nećete se pokajati! :) (Zoran, 35, Požarevac)

Masaža je bila fenomenalna! A obuka... još bolja! Praktikovaću ih redovno. (Walter, 50, Rotterdam, Neth)

Prošao sam obuku tantra seksa i naučio sam dosta toga o sebi, ženama i o seksu. Šta da kažem... Bilo je super! (Jovan, 23, Jagodina)

Bila sam na masaži i prezadovoljna sam! Sve je odradjeno stručno, profesionalno i s ljubavlju. Sigurno je da ću tretman masaže praktikovati redovno. (Jelena, 27, Beograd)

Tanja mi je promenila život. Tanja, hvala Ti što postojiš!!! (Aca, 28, Beograd)

Tantra, mantra, jantra.... Mislio sam da su to gluposti. Ali kada sam upoznao tantru, otkrio sam deo sebe za koji nisam znao da postoji. Čovek se uči dok je živ. :) (Petar, 26, Indjija)

Na mene je najsnažniji utisak ostavilo to što Tanja svoj posao ne obavlja mehanički, već vrlo posvećeno i temeljno. Mnogi maseri sve to samo "odrade" - Tanja ne! Jako sam zadovoljan svime što sam doživeo. (Zoki, 38, Novi Sad)

Tantrička masaža...? Uvek prija. Kad sam pod stresom zbog svakodnevnih obaveza, jednostavno odem na tantričku  masažu i kao nov sam! (Dragan, 29, Beograd)

Živim u Berlinu i kada sam došao kod Tanje u salon, oduševio sam se, jer je njen salon identičan jednom salonu tantra masaže u Berlinu, u kojem sam bio. A sama masaža - i ona je identična, ako ne i bolja! Volim tantru. Samo na tantra masaži osetim onu struju i leptiriće koje čovek ne može svakodnevno da doživi. Drago mi je što i u Srbiji postoji neko ko se tantrom bavi profesionalno i posvećeno. (Stefan, Berlin, Germany)

Kada sam prvi put došao kod gospodjice Tanje, nisam znao šta je tantra. Nakon tretmana i obuke sa njom, tantra mi je proširila vidike i promenila mi život iz korena. Tanja je profesionalac sa iskustvom, a uz to je i vrlo prijatna, neposredna, komunikativna i nežna. Postao sam joj redovan klijent. (Bojan, 56, Beograd)

Otkad idem na tretmane tantre, moj seksualni i emotivni život se znatno poboljšao. Sada, prosto, ne mogu da se odbranim od devojaka! ;) (Stefan, 30, Lazarevac)

Drago mi je što je tantrička masaža zaživela i u Srbiji. Bilo je krajnje vreme da se i naša svest probudi i podigne na viši nivo. Ili vrati na onaj stari? Kada su duša, duh i telo bili jedno... :) (Kristina, 34, Zemun)

Copyrigcht © 2013