^

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Izaberi jezik

Podeli

Kursna lista

Prijatelji sajta

  

  

  

 

 

 

YouTube Video List

Loading...

YouTube Lista
Neki od popularnih videa sa YouTube


Select video clip:

Logo Design

Jedino ljubavi nikad ne dobijemo koliko želimo...

ali i jedino što ne dajemo dovoljno je ljubav

Kako ćete znati da ste na pravom putu? Po srcu koje vam treperi od radosti dok idete njime. Kako ćete znati da ste na pogrešnom putu? Po otporu vašeg srca koji osećate dok idete njime. Kako ćete znati da ste istinski budni? Po osećanju sreće i poletnosti pri jutarnjem budjenju. Kako ćete znati da spavate? Po osećanju bezvoljnosti i nervoze pri jutarnjem budjenju.

I zaista nije važno to što se pitate da li objektivno imate razlog da budete srećni. Jer, razloga za sreću uvek ima. Ipak, suprotan pol je najprirodniji, najdirektniji i najlepši kanal da dodjemo do samog izvorišta naše sreće - do naše suštine. Ali mnogi to, na žalost, ne shvataju.

Pogledajte zaljubljene žene. One zrače, smirene su, lepe. Pogledajte zaljubljene muškarce. Nasmejani su, srećni, smireni, poletni, konstruktivni. Zašto je to tako?

 Nemoguće da nas je bog stvorio za bilo šta drugo

 osim da volimo

Žena je već jednom nogom u tantri. Ona je svesna svoje osećajnosti. Muškarci, usled neuspelog eksprimenta "patrijarhat", nažalost nisu. Zato je tu tantra, da vas podseti da je žena kraljica koju treba poštovati i voleti, kao što se vole majka ili sestra. Da vas podseti da bez žene ni muškarci neće postojati. I da vas vrati stazama ljubavi i svetlosti. 

Jer, ljubav je lekovita. Samo vodjenje ljubavi s voljenim bićem može da vas izleči, transformiše i produži vam život. Samo jaka vatra i emocije mogu da vas izleče. Štaviše, seks koji svakodnevno praktikujete troši vas i skraćuje vam život. A uz pomoć tehnika tantre, ljubavni život vam može biti bolji čak i od onog iz bajke! Zbunjeni ste? Razumem, niko vam dosad nije pričao o tantri.

Ljubav, kao i vatra,

ne može postojati bez stalnog podsticaja

I suze su lekovite. Svako oslobadjanje emocija je lekovito, pod uslovom da nije destruktivno, jer vas suočava sa vašom suštinom. Priznanjem da osećate tugu dolazite i do saznanja o tome šta je izvor vaše tuge, a samim tim i do rešavanja ovog problema. Ipak, ako energija ne kruži, ako se osećanja tuge ne smenjuju sa osećanjima sreće, kao što se smenjuju dan i noć, istinskog izlečenja nema.

I zato se zaljubite što pre! Dozvolite sebi da se zaljubite u onog zbog koga vam se dlanovi i stopala znoje, zbog koga osećate leptiriće u stomaku i zbog koga vam srce tako snažno udara! Ako vas i odbije, tj, ako vas ne voli, ništa zato - bar ćete znati na čemu ste. I to vas ne sprečava da ponovo pokušate sa nekim drugim. Samo dozvolite sebi da ljubav postane deo vaše svakodnevice i jednom će se pojaviti neko ko vas treba isto koliko i vi njega.

Imamo um, imamo svest o svemu - ljubav je jedino što nam je potrebno! Jer, ako nas smrt pobedi i u životu, to će biti njena definitivna pobeda. A i naša definitivna propast. Ima li onda smisla da ova planeta uopšte postoji? Kakve programe ugradjujemo u podsvest onih koji dolaze posle nas? A život će se boriti, kroz neko vreme ponovo će se pojaviti neka nova Zemlja i neki novi život i dati nam novu šansu. Pa, dajmo i mi njemu. Dugujemo mu.

Podržite naš rad vašom donacijom (sponzorstvom)

Pozivamo sve platežno sposobne i uticajne subjekte (firme, fondacije, pojedince) da podrže naš rad svojim donacijama, kako bi vaš i ugođaj onih koji nam dolaze bio potpuniji. Vaše uplate u iznosu po vašem izboru (od 1 do X evra) možete izvršiti putem računa 275000064041162726 (OTP bank, ex Societe Generale): uplatilac - vaše ime, prezime i adresa, primalac - Tantra World, svrha uplate - novčana pomoć, poziv na broj - vaš broj telefona), ili post-netom u bilo kojoj pošti na ime  Tatjana Jovanović i broj 0645662068. Hvala! 

Prolećni popust od 11% na masažu po izboru!

PROLEĆE U VAMA I OKO VAS!

Ostvarite prolećni popust od 11% na masažu po izboru. Više o našoj ponudi pročitajte na stranici cenovnik usluga. Popust važi od 23. marta do 21. juna 2020. godine.

Konkurs

Potrebne devojke i momci, fizioterapeuti po struci, za rad u salonu "Tantra World".

Prijave slati na info@tantraworld.rs.

Za bliže informacije pozovite 064/566-20-68.

Facebook

Vaši utisci

Probao sam tantričku masažu i ovo je za mene novo iskustvo. Preporučujem je svima koji su seksualno neinformisani ili radoznali. Nećete se pokajati! :) (Zoran, 35, Požarevac)

Masaža je bila fenomenalna! A obuka... još bolja! Praktikovaću ih redovno. (Walter, 50, Rotterdam, Neth)

Prošao sam obuku tantra seksa i naučio sam dosta toga o sebi, ženama i o seksu. Šta da kažem... Bilo je super! (Jovan, 23, Jagodina)

Bila sam na masaži i prezadovoljna sam! Sve je odradjeno stručno, profesionalno i s ljubavlju. Sigurno je da ću tretman masaže praktikovati redovno. (Jelena, 27, Beograd)

Tanja mi je promenila život. Tanja, hvala Ti što postojiš!!! (Aca, 28, Beograd)

Tantra, mantra, jantra.... Mislio sam da su to gluposti. Ali kada sam upoznao tantru, otkrio sam deo sebe za koji nisam znao da postoji. Čovek se uči dok je živ. :) (Petar, 26, Indjija)

Na mene je najsnažniji utisak ostavilo to što Tanja svoj posao ne obavlja mehanički, već vrlo posvećeno i temeljno. Mnogi maseri sve to samo "odrade" - Tanja ne! Jako sam zadovoljan svime što sam doživeo. (Zoki, 38, Novi Sad)

Tantrička masaža...? Uvek prija. Kad sam pod stresom zbog svakodnevnih obaveza, jednostavno odem na tantričku  masažu i kao nov sam! (Dragan, 29, Beograd)

Živim u Berlinu i kada sam došao kod Tanje u salon, oduševio sam se, jer je njen salon identičan jednom salonu tantra masaže u Berlinu, u kojem sam bio. A sama masaža - i ona je identična, ako ne i bolja! Volim tantru. Samo na tantra masaži osetim onu struju i leptiriće koje čovek ne može svakodnevno da doživi. Drago mi je što i u Srbiji postoji neko ko se tantrom bavi profesionalno i posvećeno. (Stefan, Berlin, Germany)

Kada sam prvi put došao kod gospodjice Tanje, nisam znao šta je tantra. Nakon tretmana i obuke sa njom, tantra mi je proširila vidike i promenila mi život iz korena. Tanja je profesionalac sa iskustvom, a uz to je i vrlo prijatna, neposredna, komunikativna i nežna. Postao sam joj redovan klijent. (Bojan, 56, Beograd)

Otkad idem na tretmane tantre, moj seksualni i emotivni život se znatno poboljšao. Sada, prosto, ne mogu da se odbranim od devojaka! ;) (Stefan, 30, Lazarevac)

Drago mi je što je tantrička masaža zaživela i u Srbiji. Bilo je krajnje vreme da se i naša svest probudi i podigne na viši nivo. Ili vrati na onaj stari? Kada su duša, duh i telo bili jedno... :) (Kristina, 34, Zemun)

Copyrigcht © 2013