^

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Izaberi jezik

Podeli

Kursna lista

Prijatelji sajta

  

  

  

 

 

 

YouTube Video List

Loading...

YouTube Lista
Neki od popularnih videa sa YouTube


Select video clip:

Logo Design

Japanski umetnik Katsušika Hokusai je možda najpoznatiji po svom delu “Veliki talas Kanagave”, ali je svojim manje poznatijim erotskim radovima postao pionir nagih aktova, ženskog orgazma, ali i sodomije, u visokoj umetnosti Azije. Nakon njega, u čitavoj japanskoj umetnosti začeta je posebna struja erotske umetnosti poznatije pod imenom shunga.

 Katsušika Hokusai (1760-1849), “Žena i oktopod”

Erotske ilustracije koje su u Japanu postale poznate pod nazivom shunga su veliki deo 20. veka bile zabranjene u japanskim institucijama, a predstojeća izožba “Shunga: Seks i požuda u drevnom Japanu” će ovim umetnicima napokon odati ptiznanje koje su zaslužili svojim radom.

 Nišikava Sukenobu(1671-1750), “Seksualna razonoda čoveka i gejše”

Kolekcija radova umetnika poput Hokusaija, Kitagave Utamaroa i Utakava Kunisade otkriće erotsku stranu japanske umetnosti koja ima tradiciju  staru preko 300 godina.

Shunga, u prevodu “prolećna slika”, zamišljena je da se svidi muškarcima i ženama različitih seksualnih opredeljenja.

Hosoda Eiši (1756–1829) “Takmičenje u strasti tokom četiri godišnja doba”

Sa jedne strane, ova vrhunska dela su bila revolucionarna, jer su predstavljala oba pola u potpunoj golotinji, dok su sa druge strane obilovala lakim humorom i bizarnim momentima, poput čudnih seksualnih poza i prisustva životinja tokom ljubavnog čina.

Kitagava Utamaro: “Ljubavnici u sobi na spratu”

I dok su se tokom 17, 18 i 19. veka ove slike slobodno širile, tokom 20. veka su naišle na žestoku cenzuru države.

Sugimura Jihei

Nakon decenija skrivanja, prva izložba shunga radova dogodila se 1973. godine, a izložba “Shunga: Seks i požuda u drevnom Japanu”, koja se u Londonu održavala od 3. oktobra 2013. do 5. januara 2014. godine doprinela je negovanju i otkrivanju ove vrste umetnosti.

(izvor: www.pulse.rs)

Podržite naš rad vašom donacijom (sponzorstvom)

Pozivamo sve platežno sposobne i uticajne subjekte (firme, fondacije, pojedince) da podrže naš rad svojim donacijama, kako bi vaš i ugođaj onih koji nam dolaze bio potpuniji. Vaše uplate u iznosu po vašem izboru (od 1 do X evra) možete izvršiti putem računa 275000064041162726 (OTP bank, ex Societe Generale): uplatilac - vaše ime, prezime i adresa, primalac - Tantra World, svrha uplate - novčana pomoć, poziv na broj - vaš broj telefona), ili post-netom u bilo kojoj pošti na ime  Tatjana Jovanović i broj 0645662068. Hvala! 

Prolećni popust od 11% na masažu po izboru!

PROLEĆE U VAMA I OKO VAS!

Ostvarite prolećni popust od 11% na masažu po izboru. Više o našoj ponudi pročitajte na stranici cenovnik usluga. Popust važi od 23. marta do 21. juna 2020. godine.

Konkurs

Potrebne devojke i momci, fizioterapeuti po struci, za rad u salonu "Tantra World".

Prijave slati na info@tantraworld.rs.

Za bliže informacije pozovite 064/566-20-68.

Facebook

Vaši utisci

Probao sam tantričku masažu i ovo je za mene novo iskustvo. Preporučujem je svima koji su seksualno neinformisani ili radoznali. Nećete se pokajati! :) (Zoran, 35, Požarevac)

Masaža je bila fenomenalna! A obuka... još bolja! Praktikovaću ih redovno. (Walter, 50, Rotterdam, Neth)

Prošao sam obuku tantra seksa i naučio sam dosta toga o sebi, ženama i o seksu. Šta da kažem... Bilo je super! (Jovan, 23, Jagodina)

Bila sam na masaži i prezadovoljna sam! Sve je odradjeno stručno, profesionalno i s ljubavlju. Sigurno je da ću tretman masaže praktikovati redovno. (Jelena, 27, Beograd)

Tanja mi je promenila život. Tanja, hvala Ti što postojiš!!! (Aca, 28, Beograd)

Tantra, mantra, jantra.... Mislio sam da su to gluposti. Ali kada sam upoznao tantru, otkrio sam deo sebe za koji nisam znao da postoji. Čovek se uči dok je živ. :) (Petar, 26, Indjija)

Na mene je najsnažniji utisak ostavilo to što Tanja svoj posao ne obavlja mehanički, već vrlo posvećeno i temeljno. Mnogi maseri sve to samo "odrade" - Tanja ne! Jako sam zadovoljan svime što sam doživeo. (Zoki, 38, Novi Sad)

Tantrička masaža...? Uvek prija. Kad sam pod stresom zbog svakodnevnih obaveza, jednostavno odem na tantričku  masažu i kao nov sam! (Dragan, 29, Beograd)

Živim u Berlinu i kada sam došao kod Tanje u salon, oduševio sam se, jer je njen salon identičan jednom salonu tantra masaže u Berlinu, u kojem sam bio. A sama masaža - i ona je identična, ako ne i bolja! Volim tantru. Samo na tantra masaži osetim onu struju i leptiriće koje čovek ne može svakodnevno da doživi. Drago mi je što i u Srbiji postoji neko ko se tantrom bavi profesionalno i posvećeno. (Stefan, Berlin, Germany)

Kada sam prvi put došao kod gospodjice Tanje, nisam znao šta je tantra. Nakon tretmana i obuke sa njom, tantra mi je proširila vidike i promenila mi život iz korena. Tanja je profesionalac sa iskustvom, a uz to je i vrlo prijatna, neposredna, komunikativna i nežna. Postao sam joj redovan klijent. (Bojan, 56, Beograd)

Otkad idem na tretmane tantre, moj seksualni i emotivni život se znatno poboljšao. Sada, prosto, ne mogu da se odbranim od devojaka! ;) (Stefan, 30, Lazarevac)

Drago mi je što je tantrička masaža zaživela i u Srbiji. Bilo je krajnje vreme da se i naša svest probudi i podigne na viši nivo. Ili vrati na onaj stari? Kada su duša, duh i telo bili jedno... :) (Kristina, 34, Zemun)

Copyrigcht © 2013