^

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Izaberi jezik

Podeli

Kursna lista

Prijatelji sajta

  

  

  

 

 

 

YouTube Video List

Loading...

YouTube Lista
Neki od popularnih videa sa YouTube


Select video clip:

Logo Design

1. Čakra

Da li imate problema sa donjim delom leđa? Limfom? Kostima? Mokraćnim mehurom? Nogama ili sistemom eliminacije? Čulom mirisa? Da li se osećate nesigurno i nezaštićeno? Da li imate težak odnos s majkom? Prilivom novca?

Ukoliko je većina odgovora potvrdna, potrebno je poraditi na 1. čakri. Svakodnevno izdvojte nekoliko minuta i posmatrajte crvenu ružu.

2. čakra

Da li imate problema sa seksualnim organima? Sistemom reprodukcije? Slezinom? Čulom ukusa? Apetitom? (pojačanim ili slabim) Lumbalnim delom kičme? Neprihvatanjem seksualnosti i seksa? 

Ukoliko je većina odgovora potvrdna, potrebno je poraditi na 2. čakri. Svakodnevno izdvojte nekoliko minuta i posmatrajte pomorandže, kajsije ili šargarepe.

3. čakra

Da li imate problema sa mišićnim sistemom? Kožom? Jetrom? Gušteračom? Drugim organima u području solarnog pleksusa? Povišenog šećera u krvi?  Čulom vida? Iskrivljenim pogledom na vlastitu moć? 

Ukoliko je većina odgovora potvrdna, potrebno je poraditi na 3. čakri. Svakodnevno izdvojte nekoliko minuta i posmatrajte sunce u izlasku ili zalasku ili limun.

4. čakra

Da li imate problema sa srcem? Plućima? Područjem grudi? Imunitetom? Gornjim delom ledja? Odnosima s drugim ljudima? U ljubavi? Prihvatanjem sebe? 

Ukoliko je većina odgovora potvrdna, potrebno je poraditi na 4. čakri. Svakodnevno izdvojte nekoliko minuta i posmatrajte travu, drveće i sve što je zeleno.

5. čakra

Da li imate problema sa grlom? Vratom? Štitnom žlezdom? Čulom sluha? Komunikacijom i samoizražavanjem? Prihvatanjem materijalnih vrednosti?

Peta čakra je kanal komunikacije, koji povezuje fizički i duhovni svet, i predstavlja prostor isceljivanja.

Ukoliko je većina odgovora potvrdna, potrebno je poraditi na 5. čakri. Svakodnevno izdvojte nekoliko minuta i posmatrajte nebo, more ili bilo šta plavo.

6. čakra

Središte čela, treće oko i sve izvančulne percepcije odnosno ono što zovemo vidovitošću ili uvidima u druge svetove povezano je sa šestom ili indigo čakrom. Ona odražava dublje delove naše svesti i veoma je važna za unutrašnju radost našeg bića kojoj, kada je jednom dosegnemo, zauvek težimo. Ako vaša šesta ili indigo čakra treba podsticaj, svakodnevno nekoliko minuta posmatrajte indigo plavo.

7. čakra

Na vrhu glave nalazi se krunska čakra, sedište kosmičke svesti, mesto povezanosti sa ocem, zemaljskim i nebeskim. Na telesnom nivou ova čakra odražava naš nervni sistem, kao i sve bolesti koje utiču na njega, poput multiple skleroze. Kosa, nokti i vrh glave takodje su povezani sa 7. čakrom. Ukoliko, npr, imate problema sa pigmentom ili iz nekog drugog izvora znate da je vašoj 7. čakri potreban podsticaj, svakodnevno izdvojte nekoliko minuta i posmatrajte ljubičice ili bilo šta ljubičaste boje.

Podržite naš rad vašom donacijom (sponzorstvom)

Pozivamo sve platežno sposobne i uticajne subjekte (firme, fondacije, pojedince) da podrže naš rad svojim donacijama, kako bi vaš i ugođaj onih koji nam dolaze bio potpuniji. Vaše uplate u iznosu po vašem izboru (od 1 do X evra) možete izvršiti putem računa 275000064041162726 (OTP bank, ex Societe Generale): uplatilac - vaše ime, prezime i adresa, primalac - Tantra World, svrha uplate - novčana pomoć, poziv na broj - vaš broj telefona), ili post-netom u bilo kojoj pošti na ime  Tatjana Jovanović i broj 0645662068. Hvala! 

Prolećni popust od 11% na masažu po izboru!

PROLEĆE U VAMA I OKO VAS!

Ostvarite prolećni popust od 11% na masažu po izboru. Više o našoj ponudi pročitajte na stranici cenovnik usluga. Popust važi od 23. marta do 21. juna 2020. godine.

Konkurs

Potrebne devojke i momci, fizioterapeuti po struci, za rad u salonu "Tantra World".

Prijave slati na info@tantraworld.rs.

Za bliže informacije pozovite 064/566-20-68.

Facebook

Vaši utisci

Probao sam tantričku masažu i ovo je za mene novo iskustvo. Preporučujem je svima koji su seksualno neinformisani ili radoznali. Nećete se pokajati! :) (Zoran, 35, Požarevac)

Masaža je bila fenomenalna! A obuka... još bolja! Praktikovaću ih redovno. (Walter, 50, Rotterdam, Neth)

Prošao sam obuku tantra seksa i naučio sam dosta toga o sebi, ženama i o seksu. Šta da kažem... Bilo je super! (Jovan, 23, Jagodina)

Bila sam na masaži i prezadovoljna sam! Sve je odradjeno stručno, profesionalno i s ljubavlju. Sigurno je da ću tretman masaže praktikovati redovno. (Jelena, 27, Beograd)

Tanja mi je promenila život. Tanja, hvala Ti što postojiš!!! (Aca, 28, Beograd)

Tantra, mantra, jantra.... Mislio sam da su to gluposti. Ali kada sam upoznao tantru, otkrio sam deo sebe za koji nisam znao da postoji. Čovek se uči dok je živ. :) (Petar, 26, Indjija)

Na mene je najsnažniji utisak ostavilo to što Tanja svoj posao ne obavlja mehanički, već vrlo posvećeno i temeljno. Mnogi maseri sve to samo "odrade" - Tanja ne! Jako sam zadovoljan svime što sam doživeo. (Zoki, 38, Novi Sad)

Tantrička masaža...? Uvek prija. Kad sam pod stresom zbog svakodnevnih obaveza, jednostavno odem na tantričku  masažu i kao nov sam! (Dragan, 29, Beograd)

Živim u Berlinu i kada sam došao kod Tanje u salon, oduševio sam se, jer je njen salon identičan jednom salonu tantra masaže u Berlinu, u kojem sam bio. A sama masaža - i ona je identična, ako ne i bolja! Volim tantru. Samo na tantra masaži osetim onu struju i leptiriće koje čovek ne može svakodnevno da doživi. Drago mi je što i u Srbiji postoji neko ko se tantrom bavi profesionalno i posvećeno. (Stefan, Berlin, Germany)

Kada sam prvi put došao kod gospodjice Tanje, nisam znao šta je tantra. Nakon tretmana i obuke sa njom, tantra mi je proširila vidike i promenila mi život iz korena. Tanja je profesionalac sa iskustvom, a uz to je i vrlo prijatna, neposredna, komunikativna i nežna. Postao sam joj redovan klijent. (Bojan, 56, Beograd)

Otkad idem na tretmane tantre, moj seksualni i emotivni život se znatno poboljšao. Sada, prosto, ne mogu da se odbranim od devojaka! ;) (Stefan, 30, Lazarevac)

Drago mi je što je tantrička masaža zaživela i u Srbiji. Bilo je krajnje vreme da se i naša svest probudi i podigne na viši nivo. Ili vrati na onaj stari? Kada su duša, duh i telo bili jedno... :) (Kristina, 34, Zemun)

Copyrigcht © 2013