^

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Izaberi jezik

Podeli

Kursna lista

Prijatelji sajta

  

  

  

 

 

 

YouTube Video List

Loading...

YouTube Lista
Neki od popularnih videa sa YouTube


Select video clip:

Logo Design

Aromaterapija je prirodan način unapređenja i održavanja dobrog zdravlja i pozitivnog mentalnog stava, i nezaobilazan je deo tretmana svake vrste masaže. Osnova aromaterapije je u čistim esencijalnim uljima, kao i, na prirodan način, dobijenom baznim uljima.

Esencijalna ulja su ulja estrahovana iz biljaka i imaju pozitivno dejstvo na telo i duh, jer pomažu smanjenju fizičke, mentalne i emocionalne napetosti. Esencijana ulja su veoma osetljive tečnosti koje brzo isparavaju na toploti.

Bazno ulje je obično, prirodno, ulje koje se koristi da bi rastvorilo esencijalno i učinilo ga bezbednim za masažu. Koži najviše prija ulje sementki grožđa, slatkog badema, susamovo ulje, maslinovo ulje i druga.

Aromaterapeutska masaža poboljšava cirkulaciju krvi i stimulise limfu, te time pomaže izbacivanje štetnih materija iz tkiva, poboljšava probavu, sprečava zatvor, može sprečiti i ukloniti glavobolju, omogućava dubok san, smanjuje visok krvni pritisak, osigurava dublje disanje i ublažava disajne tegobe (duboko disanje stvara osećaj opuštanja, čime se smanjuje stres), pokreće encefalin i endorfin, koji su zaduženi za promenu raspoloženja i imaju sposobnost da otklone bol i poboljšaju raspoloženje, stvara osećaj zadovoljstva koji jača imunološki sistem, a time i našu odbranu od bolesti, osigurava duboku relaksaciju koja pomaže uklanjanju mentalnog i fizičkog umora, oslobađa  nas od hronične napetosti u ramenima, vratu i leđima, pomaže u otklanjanju bolesti želuca, žučne kese, jetre i simptoma pms-a i duboko opušta organizam na fizičkom, emotivnom i mentalnom nivou.

U tantri su najzanimljivije sinergije esencijalnih ulja. Sinegrija podrazumeva proces zajedničkog delovanja esencijalnih ulja. Da bi se upotrebila mešavina koja najviše prija klijentu, treba da se poznaju osobine svakog pojedinačnog esencijalnog ulja. Najčešće se koristi mešavina od najviše tri esencijalna ulja, osim nekih specifičnih sinergija, kao što je ulje aura, koje služe za otvaranje čakri i limfnog sistema gde se koristi mešavina više od tri esencijalna ulja.

U tantri se koristi i fitoterapija koja, za razliku od aromaterapije, podrazumeva korišćenje delova biljaka, poput korena, kore, stabljike, pupoljka, listova, cvetne grane, ploda, semena, zrna.

Postoje i specijalne tantričke obloge ili pinde za telo (koriste se u Pinda Sveda masaži). One su kombinacija mlevenih trava i esencijalnih ulja, mogu biti rastvorene u gelu ili dehidrirane, što znači da moraju biti nakvašene pre aplikacije. Obično se ovakve obloge koriste za limfoedeme, jer ojačavaju perifernu cirkulaciju, zidove krvnih sudova i čine kožno tkivo kompaktnijim.

Uz sinergiju esencijalnih ulja, ugodni ambijent, muziku, tišinu uma, terapeutski učinak ljudskog dodira, empatiju masera i sposobnost slušanja klijenta pre i nakon tretmana, klijent je opiušten i potpuno psihofizički obnovljen.

Podržite naš rad vašom donacijom (sponzorstvom)

Pozivamo sve platežno sposobne i uticajne subjekte (firme, fondacije, pojedince) da podrže naš rad svojim donacijama, kako bi vaš i ugođaj onih koji nam dolaze bio potpuniji. Vaše uplate u iznosu po vašem izboru (od 1 do X evra) možete izvršiti putem računa 275000064041162726 (OTP bank, ex Societe Generale): uplatilac - vaše ime, prezime i adresa, primalac - Tantra World, svrha uplate - novčana pomoć, poziv na broj - vaš broj telefona), ili post-netom u bilo kojoj pošti na ime  Tatjana Jovanović i broj 0645662068. Hvala! 

Prolećni popust od 11% na masažu po izboru!

PROLEĆE U VAMA I OKO VAS!

Ostvarite prolećni popust od 11% na masažu po izboru. Više o našoj ponudi pročitajte na stranici cenovnik usluga. Popust važi od 23. marta do 21. juna 2020. godine.

Konkurs

Potrebne devojke i momci, fizioterapeuti po struci, za rad u salonu "Tantra World".

Prijave slati na info@tantraworld.rs.

Za bliže informacije pozovite 064/566-20-68.

Facebook

Vaši utisci

Probao sam tantričku masažu i ovo je za mene novo iskustvo. Preporučujem je svima koji su seksualno neinformisani ili radoznali. Nećete se pokajati! :) (Zoran, 35, Požarevac)

Masaža je bila fenomenalna! A obuka... još bolja! Praktikovaću ih redovno. (Walter, 50, Rotterdam, Neth)

Prošao sam obuku tantra seksa i naučio sam dosta toga o sebi, ženama i o seksu. Šta da kažem... Bilo je super! (Jovan, 23, Jagodina)

Bila sam na masaži i prezadovoljna sam! Sve je odradjeno stručno, profesionalno i s ljubavlju. Sigurno je da ću tretman masaže praktikovati redovno. (Jelena, 27, Beograd)

Tanja mi je promenila život. Tanja, hvala Ti što postojiš!!! (Aca, 28, Beograd)

Tantra, mantra, jantra.... Mislio sam da su to gluposti. Ali kada sam upoznao tantru, otkrio sam deo sebe za koji nisam znao da postoji. Čovek se uči dok je živ. :) (Petar, 26, Indjija)

Na mene je najsnažniji utisak ostavilo to što Tanja svoj posao ne obavlja mehanički, već vrlo posvećeno i temeljno. Mnogi maseri sve to samo "odrade" - Tanja ne! Jako sam zadovoljan svime što sam doživeo. (Zoki, 38, Novi Sad)

Tantrička masaža...? Uvek prija. Kad sam pod stresom zbog svakodnevnih obaveza, jednostavno odem na tantričku  masažu i kao nov sam! (Dragan, 29, Beograd)

Živim u Berlinu i kada sam došao kod Tanje u salon, oduševio sam se, jer je njen salon identičan jednom salonu tantra masaže u Berlinu, u kojem sam bio. A sama masaža - i ona je identična, ako ne i bolja! Volim tantru. Samo na tantra masaži osetim onu struju i leptiriće koje čovek ne može svakodnevno da doživi. Drago mi je što i u Srbiji postoji neko ko se tantrom bavi profesionalno i posvećeno. (Stefan, Berlin, Germany)

Kada sam prvi put došao kod gospodjice Tanje, nisam znao šta je tantra. Nakon tretmana i obuke sa njom, tantra mi je proširila vidike i promenila mi život iz korena. Tanja je profesionalac sa iskustvom, a uz to je i vrlo prijatna, neposredna, komunikativna i nežna. Postao sam joj redovan klijent. (Bojan, 56, Beograd)

Otkad idem na tretmane tantre, moj seksualni i emotivni život se znatno poboljšao. Sada, prosto, ne mogu da se odbranim od devojaka! ;) (Stefan, 30, Lazarevac)

Drago mi je što je tantrička masaža zaživela i u Srbiji. Bilo je krajnje vreme da se i naša svest probudi i podigne na viši nivo. Ili vrati na onaj stari? Kada su duša, duh i telo bili jedno... :) (Kristina, 34, Zemun)

Copyrigcht © 2013