^

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Izaberi jezik

Podeli

Kursna lista

Prijatelji sajta

  

  

  

 

 

 

YouTube Video List

Loading...

YouTube Lista
Neki od popularnih videa sa YouTube


Select video clip:

Logo Design

"Pre uma - Ja sam. 'Ja sam' nije misao u umu. Um se dogadja meni, a ne ja njemu. A budući da su vreme i prostor u glavi, ja sam izvan vremena i prostora, večni i sveprisutni." Nisargadatta Maharaj

"
Šta je apsolutna priroda stvarnosti koja nam ne ostavlja prostora za sumnju? Oslušnite sami. Nemojte vršiti istraživanja ili razmišljati o božanstvima, prestanite da recitujete delove iz udžbenika ili da vežbate koncentraciju! Prestanite da se držite za ovo ili ono - nastanite se u svojoj pravoj i apsolutnoj prirodi i mirno uživajte u biti onoga što znači biti živ!" Abhinavagupta

"Ako postanete svesni i meditativni, možete pretvoriti seks u ljubav. A ako vaša meditativnost postane vaše suštinsko, sveukupno i apsolutno stanje, možete pretvoriti ljubav u saosećanje. Seks je seme, ljubav je cvet, a saosećanje je miris. Buda definiše saosećanje kao 'ljubav u kombinaciji sa meditacijom'. Kada seks nije samo potreba, kada postane deljenje i kada joj se pridoda meditacija, onda ljubav postaje saosećajna, a saosećanje je najveći fenomen." Osho

"Ugraditi se u čauru je kukavički čin. Ugraditi se u čauru znači robovati ustaljenim obrascima. A sa svojim ustaljenim obrascima mišljenja, ponašanja i življenja, više nikada nemojte udisati svež vazduh i skakati ili trčati po svežem tlu." Chögyam Trungpa Rinpoche

"Ako ne možete pronaći istinu ovde gde ste, gde očekujete da ćete je pronaći?" Diogen

"Sada ste ovde, u ljubavnom spoju sa svojom srodnom dušom. Ako je pogledate u oči, videćete ljubav! Ako pogledate u svoje srce, ponovo ćete videti ljubav. Pogledajte je! Dok preplićete tela u plamenu strasti i sveukupnoj pohvali života, svaku ćeliju u vašim telima prepoznaćete kao ljubav!"

"Kada se otvorite ka ljubavi prema svom partneru, svaka ćelija u vašem organizmu će joj se pokloniti. Atomi će se, takođe, otvoriti i osloboditi, kao leptiri iz čaure. Veličanstveno svetlo će obasjati i ugrejati vaše atome, poput nežne zemlje unutar njih. sastavljene od pozitivno nabijenog jezgra. I upravo će atomi nadići svoje telo i biće, i postati ekstaza. Ta eksplozija ljubavi... to je ono što bi se moglo nazvati orgazam. Od ove eksplozije elektroni, kao katapultirani, mešaju svoju savršenu svetlost sa svetlošću elektrona vaše srodne duše. I vi ste ponovo rodjeni."

"Religija je za one koji se plaše pakla. Spiritualnost je za one koji su u paklu već bili."

"Neka vaša ljubav bude doživljaj, a ne odluka. Kako možete da upravljate ljubavlju? Ljubav nije isplanirana akcija, ona je stanje. Možete biti u ljubavi, ali je ne možete kontrolisati. Možete se ljubiti, ali ne možete manipulisati."

"
Kada vodite ljubav, budite opsednuti partnerom, ali budite i svesni. Krećite se polako, igrajte se sa njegovim telom. Telo je kao muzički instrument. Svirajte nežno i polako, a zatim sve intenzivnije. Ako se budete kretali polako, obe vaše energije će iznenada zajedno da porastu. To će se dogoditi odmah i istovremeno. I samo tada je Tantra moguća." Osho

Podržite naš rad vašom donacijom (sponzorstvom)

Pozivamo sve platežno sposobne i uticajne subjekte (firme, fondacije, pojedince) da podrže naš rad svojim donacijama, kako bi vaš i ugođaj onih koji nam dolaze bio potpuniji. Vaše uplate u iznosu po vašem izboru (od 1 do X evra) možete izvršiti putem računa 275000064041162726 (OTP bank, ex Societe Generale): uplatilac - vaše ime, prezime i adresa, primalac - Tantra World, svrha uplate - novčana pomoć, poziv na broj - vaš broj telefona), ili post-netom u bilo kojoj pošti na ime  Tatjana Jovanović i broj 0645662068. Hvala! 

Prolećni popust od 11% na masažu po izboru!

PROLEĆE U VAMA I OKO VAS!

Ostvarite prolećni popust od 11% na masažu po izboru. Više o našoj ponudi pročitajte na stranici cenovnik usluga. Popust važi od 23. marta do 21. juna 2020. godine.

Konkurs

Potrebne devojke i momci, fizioterapeuti po struci, za rad u salonu "Tantra World".

Prijave slati na info@tantraworld.rs.

Za bliže informacije pozovite 064/566-20-68.

Facebook

Vaši utisci

Probao sam tantričku masažu i ovo je za mene novo iskustvo. Preporučujem je svima koji su seksualno neinformisani ili radoznali. Nećete se pokajati! :) (Zoran, 35, Požarevac)

Masaža je bila fenomenalna! A obuka... još bolja! Praktikovaću ih redovno. (Walter, 50, Rotterdam, Neth)

Prošao sam obuku tantra seksa i naučio sam dosta toga o sebi, ženama i o seksu. Šta da kažem... Bilo je super! (Jovan, 23, Jagodina)

Bila sam na masaži i prezadovoljna sam! Sve je odradjeno stručno, profesionalno i s ljubavlju. Sigurno je da ću tretman masaže praktikovati redovno. (Jelena, 27, Beograd)

Tanja mi je promenila život. Tanja, hvala Ti što postojiš!!! (Aca, 28, Beograd)

Tantra, mantra, jantra.... Mislio sam da su to gluposti. Ali kada sam upoznao tantru, otkrio sam deo sebe za koji nisam znao da postoji. Čovek se uči dok je živ. :) (Petar, 26, Indjija)

Na mene je najsnažniji utisak ostavilo to što Tanja svoj posao ne obavlja mehanički, već vrlo posvećeno i temeljno. Mnogi maseri sve to samo "odrade" - Tanja ne! Jako sam zadovoljan svime što sam doživeo. (Zoki, 38, Novi Sad)

Tantrička masaža...? Uvek prija. Kad sam pod stresom zbog svakodnevnih obaveza, jednostavno odem na tantričku  masažu i kao nov sam! (Dragan, 29, Beograd)

Živim u Berlinu i kada sam došao kod Tanje u salon, oduševio sam se, jer je njen salon identičan jednom salonu tantra masaže u Berlinu, u kojem sam bio. A sama masaža - i ona je identična, ako ne i bolja! Volim tantru. Samo na tantra masaži osetim onu struju i leptiriće koje čovek ne može svakodnevno da doživi. Drago mi je što i u Srbiji postoji neko ko se tantrom bavi profesionalno i posvećeno. (Stefan, Berlin, Germany)

Kada sam prvi put došao kod gospodjice Tanje, nisam znao šta je tantra. Nakon tretmana i obuke sa njom, tantra mi je proširila vidike i promenila mi život iz korena. Tanja je profesionalac sa iskustvom, a uz to je i vrlo prijatna, neposredna, komunikativna i nežna. Postao sam joj redovan klijent. (Bojan, 56, Beograd)

Otkad idem na tretmane tantre, moj seksualni i emotivni život se znatno poboljšao. Sada, prosto, ne mogu da se odbranim od devojaka! ;) (Stefan, 30, Lazarevac)

Drago mi je što je tantrička masaža zaživela i u Srbiji. Bilo je krajnje vreme da se i naša svest probudi i podigne na viši nivo. Ili vrati na onaj stari? Kada su duša, duh i telo bili jedno... :) (Kristina, 34, Zemun)

Copyrigcht © 2013