^

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Izaberi jezik

Podeli

Kursna lista

Prijatelji sajta

  

  

  

 

 

 

YouTube Video List

Loading...

YouTube Lista
Neki od popularnih videa sa YouTube


Select video clip:

Logo Design

"Na žalost, nijedna duhovnost, pa tako ni tantra, ne može se preneti na posredan način. Uvek sam za direktan kontakt i direktno iskustvo, razmenu energije dva bića. Neko ko ima iskustvo i praksu u stanju je da razume i teoriju i da obogati svoja saznanja novim, a neko ko nema nikakva ili nedovoljna iskustva teško da može tantru.

Tantra je put, kao i svaki drugi put, nekome odgovara, nekome ne. Ali je to put prihvatanja, i njime se ide kroz prihvatanje naše prirode i naše seksualne energije, put koji prihvata, priznaje i slavi polaritete, i put spajanja, sjedinjenja. To nije put odricanja, što se najčešće pretvori u licemerje i samozavaravanje, gde se svi drže tog puta samo na rečima, a potajno izvode svakakve perverzije. U tantri je sve prihvatljivo, sve što je stvar saglasnosti među partnerima. Najzad, tantra se ne svodi samo na seks. Jer onda to nije tantra, nego obično seksualno pražnjenje.

Tantra je prepuna zamki. Pogrešno je mišljenje da je tantra samo obično seksualno iživljavanje ili tome slično. Tantrička seksualnost je umetnički, ritualni odnos. Takođe je pogrešno mišljenje da se mi identifikujemo sa muškarcem ili ženom. MI to već jesmo. Tantra je samo priznavanje proste činjenice da je naše fizičko telo muško ili žensko, zavisno od sekundarnih seksualnih karakteristika. To je put koji kreće od priznavanja naše polarnosti i ide ka prevazilaženju te polarnosti i prevazilaženju svih ograničenja kroz ekstazu. Ekstaza je stanje koje sagoreva sve nečistoće i tu nema dualnosti. Nema razlike između mene i parnerke ili partnera i partnerke. Tantra je stoga potpuno prirodan put. Prvo moramo da prihvatimo sebe onakve kakvi smo, pa tek onda da idemo ka obožavanju, sjedinjavanju i totalnom transcendiranju barijera i partnera. Od DVA ka JEDNOM, a od JEDNOG u NIŠTA. U Ništa kao nadsvest, božansku apsolutnu svest, u stanje šunjate. To je stanje koje odgovara stanju Ain po hebrejskoj kabali.

Za tantrika je telo božanska kreacija. On obožava telo kao inkarnaciju Boga ili Boginje. Moguće je obožavanje tela partnera bez direktnog seksuslnog kontakta i moguće je doživljavati ekstazu samo dodirima, suptilnim masažama određenih delova tela ili samo razmenom pogleda. Tantra je kao beskrajno produžena zaljubljenost. Kada smo zaljubljeni, mi onda čisto volimo. Bez ostatka, potpuno, volimo svim svojim srcem. Tantru je nemoguće doživeti na nivou nižem od anahate - srčane čakre. Za potpun tantrički doživljaj neophodno je otvoriti i više čakre, višudi i ađna čakru, i konačno, sahasraru. Posebno je ađna bitna i bindu, osma čakra."

Adam Alteon

Podržite naš rad vašom donacijom (sponzorstvom)

Pozivamo sve platežno sposobne i uticajne subjekte (firme, fondacije, pojedince) da podrže naš rad svojim donacijama, kako bi vaš i ugođaj onih koji nam dolaze bio potpuniji. Vaše uplate u iznosu po vašem izboru (od 1 do X evra) možete izvršiti putem računa 275000064041162726 (OTP bank, ex Societe Generale): uplatilac - vaše ime, prezime i adresa, primalac - Tantra World, svrha uplate - novčana pomoć, poziv na broj - vaš broj telefona), ili post-netom u bilo kojoj pošti na ime  Tatjana Jovanović i broj 0645662068. Hvala! 

Prolećni popust od 11% na masažu po izboru!

PROLEĆE U VAMA I OKO VAS!

Ostvarite prolećni popust od 11% na masažu po izboru. Više o našoj ponudi pročitajte na stranici cenovnik usluga. Popust važi od 23. marta do 21. juna 2020. godine.

Konkurs

Potrebne devojke i momci, fizioterapeuti po struci, za rad u salonu "Tantra World".

Prijave slati na info@tantraworld.rs.

Za bliže informacije pozovite 064/566-20-68.

Facebook

Vaši utisci

Probao sam tantričku masažu i ovo je za mene novo iskustvo. Preporučujem je svima koji su seksualno neinformisani ili radoznali. Nećete se pokajati! :) (Zoran, 35, Požarevac)

Masaža je bila fenomenalna! A obuka... još bolja! Praktikovaću ih redovno. (Walter, 50, Rotterdam, Neth)

Prošao sam obuku tantra seksa i naučio sam dosta toga o sebi, ženama i o seksu. Šta da kažem... Bilo je super! (Jovan, 23, Jagodina)

Bila sam na masaži i prezadovoljna sam! Sve je odradjeno stručno, profesionalno i s ljubavlju. Sigurno je da ću tretman masaže praktikovati redovno. (Jelena, 27, Beograd)

Tanja mi je promenila život. Tanja, hvala Ti što postojiš!!! (Aca, 28, Beograd)

Tantra, mantra, jantra.... Mislio sam da su to gluposti. Ali kada sam upoznao tantru, otkrio sam deo sebe za koji nisam znao da postoji. Čovek se uči dok je živ. :) (Petar, 26, Indjija)

Na mene je najsnažniji utisak ostavilo to što Tanja svoj posao ne obavlja mehanički, već vrlo posvećeno i temeljno. Mnogi maseri sve to samo "odrade" - Tanja ne! Jako sam zadovoljan svime što sam doživeo. (Zoki, 38, Novi Sad)

Tantrička masaža...? Uvek prija. Kad sam pod stresom zbog svakodnevnih obaveza, jednostavno odem na tantričku  masažu i kao nov sam! (Dragan, 29, Beograd)

Živim u Berlinu i kada sam došao kod Tanje u salon, oduševio sam se, jer je njen salon identičan jednom salonu tantra masaže u Berlinu, u kojem sam bio. A sama masaža - i ona je identična, ako ne i bolja! Volim tantru. Samo na tantra masaži osetim onu struju i leptiriće koje čovek ne može svakodnevno da doživi. Drago mi je što i u Srbiji postoji neko ko se tantrom bavi profesionalno i posvećeno. (Stefan, Berlin, Germany)

Kada sam prvi put došao kod gospodjice Tanje, nisam znao šta je tantra. Nakon tretmana i obuke sa njom, tantra mi je proširila vidike i promenila mi život iz korena. Tanja je profesionalac sa iskustvom, a uz to je i vrlo prijatna, neposredna, komunikativna i nežna. Postao sam joj redovan klijent. (Bojan, 56, Beograd)

Otkad idem na tretmane tantre, moj seksualni i emotivni život se znatno poboljšao. Sada, prosto, ne mogu da se odbranim od devojaka! ;) (Stefan, 30, Lazarevac)

Drago mi je što je tantrička masaža zaživela i u Srbiji. Bilo je krajnje vreme da se i naša svest probudi i podigne na viši nivo. Ili vrati na onaj stari? Kada su duša, duh i telo bili jedno... :) (Kristina, 34, Zemun)

Copyrigcht © 2013