^

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Izaberi jezik

Podeli

Kursna lista

Prijatelji sajta

  

  

  

 

 

 

YouTube Video List

Loading...

YouTube Lista
Neki od popularnih videa sa YouTube


Select video clip:

Logo Design

Kod erekcije je sve u protoku krvi. Tako da srce, organ koji pumpa krv kroz vaše telo, mora da bude u savršeno dobrom stanju kako biste imali odličnu erekciju. Dakle, sve što "guši" srce, kao što je gojaznost ili pušenje, može da utiče i na vašu "alatku".

Testosteron je drugi ključni faktor za vašu erekciju, a postoji mnogo stvari koje mogu da spreče proizvodnju ovog hormona. Te stvari su mogu biti:

DEZERT

Unošenjem šećera u vaš organizam, bez obzira da li je to parče torte ili konzerva gaziranog pića, uzrokujete podizanje nivoa glukoze, koja stimuliše ispuštenja insulina. Kako nivo insulina raste, proizvodnja testosterona opada, što zapravo otežava vašem drugaru da se probudi. Barem je tako pokazalo nedavno irsko-američko istraživanje (naučnici su vezom između šećera-insulina-testosterona objasnili i pojam jutarnjeg "šatora", jedne od najjačih erekcija, a objašnjenje je jednostavno - u tom trenutku ništa niste jeli, pa nije došlo ni do proizvonje insulina.).

LOŠ SAN

Spavanje po 5 sati za nekoliko dana je dovoljno da spusti nivi testosterona za 10 odsto u maloj grupi zdravih ispitanika, rezultati su novog istraživanja Univerziteta u Čikagu. Spavanje je veoma važno za vaše sveukupno zdravlje, a posebno za proizvodnju testosterona. Nemojte da se začudite ukoliko vam nakon nekoliko neporspavanih noći erekcija i ne bude nešto...

SOJA

Omiljena hrana svakog vegeterijanca ima svojstva koja zapravo proizvode estrogen, koji ubija vaš testosteron. Istraživanje sa Harvardove škole medicine otkrilo je da malo soje neće ubiti vaš libido, ali plan ishrane u kojem se nalazi dosta soje ili njenih prerađevina može da dovede do problema sa vašom erekcijom.

PREVIŠE TRČANJA

Ukoliko nedeljno pretrčite 65 i više kilometara možete da spustite nivo testosterona za čak 17 odsto, pokazalo je istraživanje na univerzitetu "Britanska Kolumbija". Previše trčanja može da pobrka komunikaciju između vašeg mozga i žlezda koje proizvode ovaj hormon.

ALKOHOL

Verovatno ste se nadali da se alkohol neće pojaviti na ovoj listi. Slično kao i soja, vaša omiljena pića sadrže supstance koje su slične estrogenu, a koje mogu da smanje nivo testosterona. Na sreću, morate da konzumirate baš dosta alkohola da biste imali slabu erekciju, tj. više od dva pića dnevno, svaki dan, bar tako pokazuju rezulati istraživanja Univerziteta u Viskonsinu.

Ako, pak, imate dobru erekciju, a želite da poboljšate svoju igru u krevetu, ove vežbe će vam sigurno pomoći:

UVEŽBAJTE SVOJ POLNI MIŠIĆ

Iako vaš bulbokavernozni mišić nije vrsta mišića koji možete da trenirate u teretani (osim ako ne želite da vas iz nje isteraju), ipak ga treba uvežbavati, naročito ako patite od prevremene ejakulacije. „Kada se ovaj mišić stegne, živci u kičmenu moždinu prenose signal koji smanjuje uzbuđenje i omogućava vam da idete dalje,“ kaže dr sci. Darijus Paduh, profesor urologije na Univerzitetu "Cornel". Da biste pronašli bulbokavernozni mišić, stavite prste iza mošnica i pokušajte da stisnete mišić koji se nalazi na tom mestu (ako osećate da vam se kontrahuju mišići trbuha, znači da stiskate pogrešan mišić). Sada stavite jednu ruku na trbuh i sa opuštenim mišićima stomaka, počnite da masturbirate. Kada osetite da ste blizu orgazma, stegnite bulbokavernozni mišić. Kada ovo dobro uvežbate, pokušajte to da uradite i tokom seksa. „Ovo neće povećati vašu izdržljivost sa 2 na 20 minuta, ali ćete sigurno postići poboljšanje od 5 do 7 minuta,“ kaže dr Paduh.

VEŽBANJEM DO SAVRŠENSTVA

Masturbacija nije samo prijatna, ona je i zdrava. „Upoznao sam muškarce koji su gubili i po 5 cm od erekcije jer nisu redovno masturbirali i imali seks,“ kaže dr Paduh. „U osnovi, vaš penis je samo jedan veliki mišić i atrofiraće ako ga na koristite.“ Njegov savet: masturbirajte onoliko često koliko biste voleli da imate seks. „Najvažnije je biti seksualno budan, a vaš penis ne zanima mnogo da li je u pitanju seksualni odnos ili masturbiranje.“

Nemojte dopustiti da erektilna disfunkcija utiče na vaš ljubavni život. Saznajte kako da kontrolišete ovaj problem i kako da o tome razgovarate sa novim partnerom jer, verovali ili ne, stanje može mnogo da se popravi pričom. 

"Razgovarajte o tome pre nego što počnete da razmišljate o intimnosti", kaže Kit Lojd, profesor urolog na univezitetu "Birmingem" u Alabami. "Ako ne možete biti dobri u krevetu, unapred objasnite partneru medicinski problem koji imate".

Seksualni terapeut Džejn Braun savetuje svim pacijentima da pročitaju knjigu „Nova muška seksualnost“, pisca Bernija Zilbergelda. Da biste lakše započeli razgovor na ovu temu, stavite knjigu na vidno mesto, kako bi je partnerka uočila, savetuje Braun. Kada spazi knjigu, počnite razgovor rečenicom poput: „Znaš, imam ovaj problem, pa čitam ovu knjigu da vidim da li bi mogla da mi pomogne.“

U najboljem slučaju, partnerka će ponuditi pomoć. U najgorem slučaju - neće. Ali, život ide dalje! Ako vaša izabranica ne želi da bude uz vas kad imate problem, da li stvarno želite da ostanete sa njom?!

POBEDITE STRAH OD "AKCIJE"

Kada imate erektilnu disfunkciju možete postati opsednuti erekcijom i gubitkom sposobnosti ove vrste. Uz to, erektilna disfunkcija može doći i proći, što možda uzrokuje još veći strah, jer ne znate kada će se pojaviti.

„Jednom kada steknete psihološku naviku da se pitate da li ćete imati problem u krevetu, skoro garantovano nećete postići erekciju. Iako je vaše zdravstveno stanje pod kontrolom, psiha može biti nadmoćnija“, kaže dr Braun.

Ona navodi da među njenim pacijentima koji imaju erektilnu disfunkciju izazvanu psihološkim faktorima, 90 odsto njih vidi napredak kada se koncentriše na zadovoljavanje partnera umesto na svoju erekciju.

„Samo kada poveruju u ovo, napredak je ogroman!“, kaže Džejn Braun i dodaje da kada zaborave na erekciju i koncentrišu se na partnera, muškarci iznenada primete erekciju.

Takodje, Braun savetuje da uz oralni seks treba da istražujete erogene zone, uključujući vrat, uši, bradavice...

„Od svojih pacijenata tražim da otkriju šta njihov partner voli. Vi i vaš partner ne znate, niti treba da znate da čitate misli jedno drugom“, kaže Džejn Braun.

LEKOVI I TERAPIJA

Dr Lojd savetuje da ukoliko koristite lekove za erektilnu disfunkciju, poput vijagre, možda ćete biti spontaniji i opušteniji, jer nećete konstantno brinuti o erekciji.

„Vijagra se može koristiti diskretno, tako što ćete je uzeti sat ili dva pre planirane aktivnosti“, poručuje dr Lojd.

Upotreba proizvoda i injekcija koji izazivaju erekciju mogu biti izazov. "Mala kuglica ubačena u penis može iazvati blagi vaginalni svrab ili peckanje kod  partnerki. Ali, za svaki slučaj obavestite partnera ako planirate da je koristite", ističe Lojd.

Ako tablete ne deluju, Lojd savetuje injekcije kao sledeće najlakše rešenje i dodaje da je za pacijente sa značajnom disfunkcijom erekcije koji su u vezi najbolje rešenje implantat.

Podržite naš rad vašom donacijom (sponzorstvom)

Pozivamo sve platežno sposobne i uticajne subjekte (firme, fondacije, pojedince) da podrže naš rad svojim donacijama, kako bi vaš i ugođaj onih koji nam dolaze bio potpuniji. Vaše uplate u iznosu po vašem izboru (od 1 do X evra) možete izvršiti putem računa 275000064041162726 (OTP bank, ex Societe Generale): uplatilac - vaše ime, prezime i adresa, primalac - Tantra World, svrha uplate - novčana pomoć, poziv na broj - vaš broj telefona), ili post-netom u bilo kojoj pošti na ime  Tatjana Jovanović i broj 0645662068. Hvala! 

Prolećni popust od 11% na masažu po izboru!

PROLEĆE U VAMA I OKO VAS!

Ostvarite prolećni popust od 11% na masažu po izboru. Više o našoj ponudi pročitajte na stranici cenovnik usluga. Popust važi od 23. marta do 21. juna 2020. godine.

Konkurs

Potrebne devojke i momci, fizioterapeuti po struci, za rad u salonu "Tantra World".

Prijave slati na info@tantraworld.rs.

Za bliže informacije pozovite 064/566-20-68.

Facebook

Vaši utisci

Probao sam tantričku masažu i ovo je za mene novo iskustvo. Preporučujem je svima koji su seksualno neinformisani ili radoznali. Nećete se pokajati! :) (Zoran, 35, Požarevac)

Masaža je bila fenomenalna! A obuka... još bolja! Praktikovaću ih redovno. (Walter, 50, Rotterdam, Neth)

Prošao sam obuku tantra seksa i naučio sam dosta toga o sebi, ženama i o seksu. Šta da kažem... Bilo je super! (Jovan, 23, Jagodina)

Bila sam na masaži i prezadovoljna sam! Sve je odradjeno stručno, profesionalno i s ljubavlju. Sigurno je da ću tretman masaže praktikovati redovno. (Jelena, 27, Beograd)

Tanja mi je promenila život. Tanja, hvala Ti što postojiš!!! (Aca, 28, Beograd)

Tantra, mantra, jantra.... Mislio sam da su to gluposti. Ali kada sam upoznao tantru, otkrio sam deo sebe za koji nisam znao da postoji. Čovek se uči dok je živ. :) (Petar, 26, Indjija)

Na mene je najsnažniji utisak ostavilo to što Tanja svoj posao ne obavlja mehanički, već vrlo posvećeno i temeljno. Mnogi maseri sve to samo "odrade" - Tanja ne! Jako sam zadovoljan svime što sam doživeo. (Zoki, 38, Novi Sad)

Tantrička masaža...? Uvek prija. Kad sam pod stresom zbog svakodnevnih obaveza, jednostavno odem na tantričku  masažu i kao nov sam! (Dragan, 29, Beograd)

Živim u Berlinu i kada sam došao kod Tanje u salon, oduševio sam se, jer je njen salon identičan jednom salonu tantra masaže u Berlinu, u kojem sam bio. A sama masaža - i ona je identična, ako ne i bolja! Volim tantru. Samo na tantra masaži osetim onu struju i leptiriće koje čovek ne može svakodnevno da doživi. Drago mi je što i u Srbiji postoji neko ko se tantrom bavi profesionalno i posvećeno. (Stefan, Berlin, Germany)

Kada sam prvi put došao kod gospodjice Tanje, nisam znao šta je tantra. Nakon tretmana i obuke sa njom, tantra mi je proširila vidike i promenila mi život iz korena. Tanja je profesionalac sa iskustvom, a uz to je i vrlo prijatna, neposredna, komunikativna i nežna. Postao sam joj redovan klijent. (Bojan, 56, Beograd)

Otkad idem na tretmane tantre, moj seksualni i emotivni život se znatno poboljšao. Sada, prosto, ne mogu da se odbranim od devojaka! ;) (Stefan, 30, Lazarevac)

Drago mi je što je tantrička masaža zaživela i u Srbiji. Bilo je krajnje vreme da se i naša svest probudi i podigne na viši nivo. Ili vrati na onaj stari? Kada su duša, duh i telo bili jedno... :) (Kristina, 34, Zemun)

Copyrigcht © 2013