^

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Izaberi jezik

Podeli

Kursna lista

Prijatelji sajta

  

  

  

 

 

 

YouTube Video List

Loading...

YouTube Lista
Neki od popularnih videa sa YouTube


Select video clip:

Logo Design

Zemlja je živi organizam. Njene prašume, mora, planine i okeani nalik su organima koji čine samoodrživi sistem. Na suptilnom nivou ona ima i čakre, mesta posebne energije koja nadahnjuju mnoge svetske putnike.

Baš kao što naše telo ima sedam glavnih energetskih centara, od kojih svaki ima specifičnu funkciju, tako i na zemaljskoj kugli postoji sedam glavnih energetskih središta. Iako i među stručnjacima za te suptilne energije Zemlje (geomantima) postoje određena razmimoilaženja, većina se slaže da su ovo glavni energetski centri:

1. Grand kanjon - Arizona, SAD

Ovo područje prvog energetskog centra nastanjuje indija­nsko pleme Hopi, što znači "miroljubivi". Ono je u direktnoj opoziciji s planinom Kailaš na Tibetu, koja se smatra sedmim zemaljskim centrom. Zanimljivo je da indijanska i tibetska kultura imaju mnogo toga zajedničkog, čak su im i jezici slični, te se veruje da potiču iz istog plemena. Ova dva centra, kao korenski i krunski, spona su između zemaljskog i nebeskog principa. Preko te spone naše ideje dobijaju božansku podršku u realizaciji.

7_cakri_planete_zemlje_2

2. Maču Pikču - Peru

Ovo mesto se naziva i "izgubljenim gradom Inka", a reka koja teče dolinom ispod planine glavna je pritoka Amazona, čija voda Zemlji daje život. Grad je izgrađen oko 1300, ali je ostao skriven sve do 1911. godine. Mnogi smatraju da je bio napušten 400 godina pre nego što su carstvo Inka pokorili Španci. Vezuje se za drugi centar, centar seksualnosti i kreacije (života).

7_cakri_planete_zemlje_1

3. Uluru - Australija

Za australijske Aboridžine Uluru je sveta planina na kojoj su, kako se veruje, uslišene mnoge njihove molitve. Uluru je najveći kameni monolit na svetu. Zovu ga i Kameno brdo, i deo je Nacionalnog parka Kata Tjuta. Veruje se da uravnotežuje i snaži individualnost, koja je u telu smeštena u treći centar.

7_cakri_planete_zemlje_4

4. Glastonberi Tor - Engleska

U prevodu s keltskog "tor" znači "kupasto brdo", a za njega se vezuj brojne keltske i druidske legende, kao i legende o kralju Arturu. Veruje se da je na tom području bio Avalon - ostrvo iz legende o kralju Arturu. Ovo je centralni energetski vorteks, koji deluje na sve centre. Tu ulogu u telu ima srce, koje, kada je otvoreno, emituje jako torzijsko polje isceljujući nas i od najtežih oboljenja.

7_cakri_planete_zemlje_5

5. Piramide u Gizi - Egipat

Ovo je centar drevne staroegipatske civilizacije, a nalazi se nedaleko od Kaira. Giza je nekada bila nulti meridijan, referentna tačka za određivanje geografske dužine, čiji je početak bila Keopsova piramida. Mnogi smatraju da je jak energetski vorteks i planina Sinaj, važno mesto svih hrišćana. U telu se vezuje za grlo, a centar je komunikacije i naših odluka.

7_cakri_planete_zemlje_6

6. Planina Fudži - Japan

Ova planina je jedna od glavnih inspiracija japanske umetnosti. Kao oličenje čiste svetosti, ona je centralno mesto japanskih zen majstora, koji na nju meditiraju. U telu se vezuje za šesti centar, centar trećeg oka, koji nam omogućava da stvari vidimo jasnije, što se postiže upravo meditacijom.

7_cakri_planete_zemlje_7

7. Planina Kailaš - Tibet

Ovaj himalajski vrh kruna je sveta. Budisti, hinduisti i đainisti smatraju ga svetim, a posećuju ga i brojni zapadnjaci u potrazi za alternativnim životnim i duhovnim rešenjima. Za njega se vezuje i priča o pojavljivanju i boravku legendarnog indijskog sveca, Mahavatara Babađija. U telu se vezuje za sedmi, krunski centar, koji je naša direktna spona s božanskim.

7_cakri_planete_zemlje_8

Podržite naš rad vašom donacijom (sponzorstvom)

Pozivamo sve platežno sposobne i uticajne subjekte (firme, fondacije, pojedince) da podrže naš rad svojim donacijama, kako bi vaš i ugođaj onih koji nam dolaze bio potpuniji. Vaše uplate u iznosu po vašem izboru (od 1 do X evra) možete izvršiti putem računa 275000064041162726 (OTP bank, ex Societe Generale): uplatilac - vaše ime, prezime i adresa, primalac - Tantra World, svrha uplate - novčana pomoć, poziv na broj - vaš broj telefona), ili post-netom u bilo kojoj pošti na ime  Tatjana Jovanović i broj 0645662068. Hvala! 

Prolećni popust od 11% na masažu po izboru!

PROLEĆE U VAMA I OKO VAS!

Ostvarite prolećni popust od 11% na masažu po izboru. Više o našoj ponudi pročitajte na stranici cenovnik usluga. Popust važi od 23. marta do 21. juna 2020. godine.

Konkurs

Potrebne devojke i momci, fizioterapeuti po struci, za rad u salonu "Tantra World".

Prijave slati na info@tantraworld.rs.

Za bliže informacije pozovite 064/566-20-68.

Facebook

Vaši utisci

Probao sam tantričku masažu i ovo je za mene novo iskustvo. Preporučujem je svima koji su seksualno neinformisani ili radoznali. Nećete se pokajati! :) (Zoran, 35, Požarevac)

Masaža je bila fenomenalna! A obuka... još bolja! Praktikovaću ih redovno. (Walter, 50, Rotterdam, Neth)

Prošao sam obuku tantra seksa i naučio sam dosta toga o sebi, ženama i o seksu. Šta da kažem... Bilo je super! (Jovan, 23, Jagodina)

Bila sam na masaži i prezadovoljna sam! Sve je odradjeno stručno, profesionalno i s ljubavlju. Sigurno je da ću tretman masaže praktikovati redovno. (Jelena, 27, Beograd)

Tanja mi je promenila život. Tanja, hvala Ti što postojiš!!! (Aca, 28, Beograd)

Tantra, mantra, jantra.... Mislio sam da su to gluposti. Ali kada sam upoznao tantru, otkrio sam deo sebe za koji nisam znao da postoji. Čovek se uči dok je živ. :) (Petar, 26, Indjija)

Na mene je najsnažniji utisak ostavilo to što Tanja svoj posao ne obavlja mehanički, već vrlo posvećeno i temeljno. Mnogi maseri sve to samo "odrade" - Tanja ne! Jako sam zadovoljan svime što sam doživeo. (Zoki, 38, Novi Sad)

Tantrička masaža...? Uvek prija. Kad sam pod stresom zbog svakodnevnih obaveza, jednostavno odem na tantričku  masažu i kao nov sam! (Dragan, 29, Beograd)

Živim u Berlinu i kada sam došao kod Tanje u salon, oduševio sam se, jer je njen salon identičan jednom salonu tantra masaže u Berlinu, u kojem sam bio. A sama masaža - i ona je identična, ako ne i bolja! Volim tantru. Samo na tantra masaži osetim onu struju i leptiriće koje čovek ne može svakodnevno da doživi. Drago mi je što i u Srbiji postoji neko ko se tantrom bavi profesionalno i posvećeno. (Stefan, Berlin, Germany)

Kada sam prvi put došao kod gospodjice Tanje, nisam znao šta je tantra. Nakon tretmana i obuke sa njom, tantra mi je proširila vidike i promenila mi život iz korena. Tanja je profesionalac sa iskustvom, a uz to je i vrlo prijatna, neposredna, komunikativna i nežna. Postao sam joj redovan klijent. (Bojan, 56, Beograd)

Otkad idem na tretmane tantre, moj seksualni i emotivni život se znatno poboljšao. Sada, prosto, ne mogu da se odbranim od devojaka! ;) (Stefan, 30, Lazarevac)

Drago mi je što je tantrička masaža zaživela i u Srbiji. Bilo je krajnje vreme da se i naša svest probudi i podigne na viši nivo. Ili vrati na onaj stari? Kada su duša, duh i telo bili jedno... :) (Kristina, 34, Zemun)

Copyrigcht © 2013