^

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Izaberi jezik

Podeli

Kursna lista

Prijatelji sajta

  

  

  

 

 

 

YouTube Video List

Loading...

YouTube Lista
Neki od popularnih videa sa YouTube


Select video clip:

Logo Design

Seks je početak ljubavi.

Ali, ko propusti početak - propustiće i kraj.

"Kada životinja lovi hranu, tj. neku drugu životinju, ona nije motivisana mržnjom, kao što čovek ume biti, vec instinktom preživljavanja. Tako i ja... Ne mrzim te. Ostavila sam te da bih preživela..."

Ugledajući se na životinje, čovek može mnogo više naućiti o sebi, nego što njegov plitki, kratkodometni i kratkoročni logički um trenutno zna. Taj um, poput majmunčeta skače s filozofije na filozofiju, i opet ništa nije saznao.

Tantra kaze: Razum istinu spoznati ne može. I Bilbija, negde, implicira da je čovek uplašeni bog. Ipak, Biblija traži teže puteve. Nijedna formalna, a suštinski prazna i iscrpljujuća veza ne može da se meri sa tim što vam srce uporno drnda za nekim! Jer, u ljubavi nema kalkulacije - to vas samo udaljava od nekog do koga vam je u ovom momentu toliko stalo! A sam seks neće vam doneti mir, čak i ako savršeno ovladate tehnikama tantre.

Pitate se: "Šta ako se zaljubim?" Mi vas pitamo: A zar već niste?

Pitate se: "Zar zaljubljenost ne traje kratko?" Mi vas pitamo: "Zar zaljubljeni nisu i previše motivisani da iz svih mogućih uglova upoznaju svog partnera i uživaju u svakom trenutku sa njim, makar to bilo i ćutanje u zagrljaju ili višečasovno razgovaranje telefonom?

Pitate se: "Šta ako me povrede?" Mi vam kažemo: Ako vas povrede, dajte sebi novu šansu. Onaj ko je povredjen, zaslužuje nove šanse, nekog ko će ih voleti, a ne - ništa. Onaj ko očekuje i želi ništa, ništa će i dobiti. Zapamtite: Najprevareniji su oni koji i sami varaju.

Ne dozvolite sebi da, zbog nepotrebnog razmišljanja izgubite one koje volite, jer onda nema povratka... Većina tih puteva ima samo jedan smer. Nemojte ni mrzeti onoga ko previše razmišlja, ali mu skrenite pažnju na ovaj tekst. Neka zna da se samo ona tišina i večnost koje doživljavate dok izgarate jedno u drugom i jedno sa drugim nalaze na predvorju istine.

Tu tišinu i mir ne možete dostići sa svakim. Samo sa onim ko je isto tako "lud" kao i vi... Sa onim s kim ne mislite koliko će vaša veza trajati, već jedva čekate da vidite voljeno biće, i osetite njegov miris, i ukus, i drhtaj, i strah, i krik, i uzdah, i sve ono što se nakupilo u glavi, a rečima se ne može iskazati.

Ne čekajte! Jer nije poenta u tome da ne budete zajedno, vec da budete, ali kako treba.

A da biste znali i kako treba, upoznajte i svetu Tantru!

Podržite naš rad vašom donacijom (sponzorstvom)

Pozivamo sve platežno sposobne i uticajne subjekte (firme, fondacije, pojedince) da podrže naš rad svojim donacijama, kako bi vaš i ugođaj onih koji nam dolaze bio potpuniji. Vaše uplate u iznosu po vašem izboru (od 1 do X evra) možete izvršiti putem računa 275000064041162726 (OTP bank, ex Societe Generale): uplatilac - vaše ime, prezime i adresa, primalac - Tantra World, svrha uplate - novčana pomoć, poziv na broj - vaš broj telefona), ili post-netom u bilo kojoj pošti na ime  Tatjana Jovanović i broj 0645662068. Hvala! 

Prolećni popust od 11% na masažu po izboru!

PROLEĆE U VAMA I OKO VAS!

Ostvarite prolećni popust od 11% na masažu po izboru. Više o našoj ponudi pročitajte na stranici cenovnik usluga. Popust važi od 23. marta do 21. juna 2020. godine.

Konkurs

Potrebne devojke i momci, fizioterapeuti po struci, za rad u salonu "Tantra World".

Prijave slati na info@tantraworld.rs.

Za bliže informacije pozovite 064/566-20-68.

Facebook

Vaši utisci

Probao sam tantričku masažu i ovo je za mene novo iskustvo. Preporučujem je svima koji su seksualno neinformisani ili radoznali. Nećete se pokajati! :) (Zoran, 35, Požarevac)

Masaža je bila fenomenalna! A obuka... još bolja! Praktikovaću ih redovno. (Walter, 50, Rotterdam, Neth)

Prošao sam obuku tantra seksa i naučio sam dosta toga o sebi, ženama i o seksu. Šta da kažem... Bilo je super! (Jovan, 23, Jagodina)

Bila sam na masaži i prezadovoljna sam! Sve je odradjeno stručno, profesionalno i s ljubavlju. Sigurno je da ću tretman masaže praktikovati redovno. (Jelena, 27, Beograd)

Tanja mi je promenila život. Tanja, hvala Ti što postojiš!!! (Aca, 28, Beograd)

Tantra, mantra, jantra.... Mislio sam da su to gluposti. Ali kada sam upoznao tantru, otkrio sam deo sebe za koji nisam znao da postoji. Čovek se uči dok je živ. :) (Petar, 26, Indjija)

Na mene je najsnažniji utisak ostavilo to što Tanja svoj posao ne obavlja mehanički, već vrlo posvećeno i temeljno. Mnogi maseri sve to samo "odrade" - Tanja ne! Jako sam zadovoljan svime što sam doživeo. (Zoki, 38, Novi Sad)

Tantrička masaža...? Uvek prija. Kad sam pod stresom zbog svakodnevnih obaveza, jednostavno odem na tantričku  masažu i kao nov sam! (Dragan, 29, Beograd)

Živim u Berlinu i kada sam došao kod Tanje u salon, oduševio sam se, jer je njen salon identičan jednom salonu tantra masaže u Berlinu, u kojem sam bio. A sama masaža - i ona je identična, ako ne i bolja! Volim tantru. Samo na tantra masaži osetim onu struju i leptiriće koje čovek ne može svakodnevno da doživi. Drago mi je što i u Srbiji postoji neko ko se tantrom bavi profesionalno i posvećeno. (Stefan, Berlin, Germany)

Kada sam prvi put došao kod gospodjice Tanje, nisam znao šta je tantra. Nakon tretmana i obuke sa njom, tantra mi je proširila vidike i promenila mi život iz korena. Tanja je profesionalac sa iskustvom, a uz to je i vrlo prijatna, neposredna, komunikativna i nežna. Postao sam joj redovan klijent. (Bojan, 56, Beograd)

Otkad idem na tretmane tantre, moj seksualni i emotivni život se znatno poboljšao. Sada, prosto, ne mogu da se odbranim od devojaka! ;) (Stefan, 30, Lazarevac)

Drago mi je što je tantrička masaža zaživela i u Srbiji. Bilo je krajnje vreme da se i naša svest probudi i podigne na viši nivo. Ili vrati na onaj stari? Kada su duša, duh i telo bili jedno... :) (Kristina, 34, Zemun)

Copyrigcht © 2013