^

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Izaberi jezik

Podeli

Kursna lista

Prijatelji sajta

  

  

  

 

 

 

YouTube Video List

Loading...

YouTube Lista
Neki od popularnih videa sa YouTube


Select video clip:

Logo Design

 

Profesionalnu tantričku masažu*, i to:

*Tantrička masaža koristi ručne i telesne tehnike kao instrumente kojima operiše sa energetskim bićem klijenta. Sirovom i gustom seksualnom energijom manipuliše se u cilju pročićavanja sistema čakri, oslobadjanja od stresa i kompletnog preobražaja tela i duha. Tantrička masaža deluje terapeutski i edukativno, budući da uči klijenta kako da ovlada svojom seksualnom energijom, ali i energijama uopšte! Kao u Tolkinovom romanu, kada se uz pomoć ribe, pod vodom, pronalazi magični zlatni prsten, tako i mi krećemo od prve čakre i zemljanog elementa i nastavljamo put neba...

1. Tantričku masažu tela - 50 min (70 evra)

2. Lingam/yoni tantričku masažu i refleksologiju - 40 min (60 evra)

3. Tantričku masažu prostate/grudi - 20 min (50 evra)

4. Nuru masažu* tela - 50 min (70 evra)

*Nuru masaža je japanska masaža i smatra se pretečom tantričke. Prvi tragovi praktikovanja ovog vida masaže zabeleženi su pre više od 4000 godina u Japanu. Sastoji se isključivo od body-to-body tehnike i kao takva predstavlja polu fizičku, polu energetsku masažu. 

5. Ilussion masažu - 30 min (40 evra)

5. Ljubavne rituale* - 45 min (70 evra)

*Ljubavne rituale čini set meditativnih i telesnih vežbi, poput zajedničkog disanja, gledanja u oči itd.

6. Tantričku masažu i refleksologiju* stopala i dlanova - 20 min (50 evra)

*Refleksologija je drevna holistička terapija koja se temelji na stimulisanju refleksnih tačaka na genitalnim organima i na stopalima. Svaka refleksna tačka stimuliše rad određene čakre. Tokom tretmana terapeut stimuliše oko 7.000 nervnih završetaka. Počeci refleksologije vezuju se za Kinu i period od pre 5.000 godina, a praktikovana je i u Egiptu. Tamo je u grobu iz 2230. godine pre Hrista pronađen crtež terapeuta koji masira stopala. 

7. Tantričku masažu čokoladom - 60 min (80 evra)

8. Aroma tantričku masažu - 60 min (80 evra)

9. Tantričku masažu vulkanskim kamenjam - 60 min (80 evra)

10. Pinda Sweda tantričku masažu - 60 min (80 evra)

11. Hipnotic masažu* - 50 min (70 evra)

*Predstavlja spoj masaže i audio meditacije

12. Kraljevsku masažu (u 4 ruke) - 50 min (80 evra)

13. Masažu za parove - 50 min (cene se dupliraju u zavisnosti od vrste masaže koja se odabere, a potom se oduzima 25%)

Obuku tantre i tantričkog seksa

Obuka je namenjena svima koji žele da poboljšaju svoje ljubavničke sposobnosti, da nauče nešto novo, da se duboko iscele, a samim tim da pomognu i drugima u tome. Obuka nije sertifikovana. Podeljena je na 10 časova, a može biti: klasična (1 mesečno), intenzivna (10 dana za redom) ili individualna (onda kada vama odgovara), te je potrebno da se svi zainteresovani prijave na vreme, kako bismo se dogovorili o terminima održavanja časova. Jedan čas traje od 45 minuta do sat vremena.

Plaćanje obuke (bilo da je u pitanju obuka u našem salonu ili online) možete izvršiti na sledeći način:

1. Plaćanje pojedinačnih časova - U tom slučaju cena jednog časa je 100 evra

2. Plaćanje u tri rate - U tom slučaju cena jednog časa je 90 evra (cela obuka je, dakle, 810 evra, a jedna rata iznosi 270 evra)

3. Plaćanje svih 10 časova odjednom - U tom slučaju cena jednog časa je 80 evra (cela obuka je, dakle, 800 evra) 

Časovi:

1. čas - Ljubavni rituali

2. čas - Lingam/yoni masaža

3. čas - Masaža anusa i prostate/masaža grudi

4. čas - Ljubavni rituali

5. čas - Održavanje erekcije, kontrola ejakulacije

6. čas - Poze (Kama Sutra), prvi deo

7. čas - Poze (Kama Sutra), drugi deo

8. čas - Poze (Kama Sutra), treći deo

9. čas - Tehnike penetracije i disanja

10. čas - Tanta kao životna filozofija

Časove tantra yoge

Časovi se održavaju ponedeljkom, sredom i petkom od 21h. Cena na mesečnom nivou je 30 evra po osobi. Radi se sa grupom od 10 ljudi, a ukoliko želite da se prijavite za časove tantra joge, to možete učiniti putem imejla ili broja telefona. Počinjemo sa radom kada sakupimo sledeću grupu, a tada ćete izvršiti i plaćanje.

Individualni časovi su 10 evra po času.

Pored navedenog, i:

- Razgovor s klijentom (psihosocijalna podrška) - 30 min. (50 evra)

- CD sa tantričkom muzikom - 60 min. (7 evra.)

- Izradu astro-čakra karte (50 evra)

Plaćanje možete izvršiti lično ili putem žiro-računa 275000064041162726 (primalac Tatjana Jovanović).

Napomena. Ukoliko uplatite novac preko računa, a ne iskoristite plaćenu uslugu u roku od 15 dana, ne možete izvršiti povraćaj novca.

Podržite naš rad vašom donacijom (sponzorstvom)

Pozivamo sve platežno sposobne i uticajne subjekte (firme, fondacije, pojedince) da podrže naš rad svojim donacijama, kako bi vaš i ugođaj onih koji nam dolaze bio potpuniji. Vaše uplate u iznosu po vašem izboru (od 1 do X evra) možete izvršiti putem računa 275000064041162726 (OTP bank, ex Societe Generale): uplatilac - vaše ime, prezime i adresa, primalac - Tantra World, svrha uplate - novčana pomoć, poziv na broj - vaš broj telefona), ili post-netom u bilo kojoj pošti na ime  Tatjana Jovanović i broj 0645662068. Hvala! 

Prolećni popust od 11% na masažu po izboru!

PROLEĆE U VAMA I OKO VAS!

Ostvarite prolećni popust od 11% na masažu po izboru. Više o našoj ponudi pročitajte na stranici cenovnik usluga. Popust važi od 23. marta do 21. juna 2020. godine.

Konkurs

Potrebne devojke i momci, fizioterapeuti po struci, za rad u salonu "Tantra World".

Prijave slati na info@tantraworld.rs.

Za bliže informacije pozovite 064/566-20-68.

Facebook

Vaši utisci

Probao sam tantričku masažu i ovo je za mene novo iskustvo. Preporučujem je svima koji su seksualno neinformisani ili radoznali. Nećete se pokajati! :) (Zoran, 35, Požarevac)

Masaža je bila fenomenalna! A obuka... još bolja! Praktikovaću ih redovno. (Walter, 50, Rotterdam, Neth)

Prošao sam obuku tantra seksa i naučio sam dosta toga o sebi, ženama i o seksu. Šta da kažem... Bilo je super! (Jovan, 23, Jagodina)

Bila sam na masaži i prezadovoljna sam! Sve je odradjeno stručno, profesionalno i s ljubavlju. Sigurno je da ću tretman masaže praktikovati redovno. (Jelena, 27, Beograd)

Tanja mi je promenila život. Tanja, hvala Ti što postojiš!!! (Aca, 28, Beograd)

Tantra, mantra, jantra.... Mislio sam da su to gluposti. Ali kada sam upoznao tantru, otkrio sam deo sebe za koji nisam znao da postoji. Čovek se uči dok je živ. :) (Petar, 26, Indjija)

Na mene je najsnažniji utisak ostavilo to što Tanja svoj posao ne obavlja mehanički, već vrlo posvećeno i temeljno. Mnogi maseri sve to samo "odrade" - Tanja ne! Jako sam zadovoljan svime što sam doživeo. (Zoki, 38, Novi Sad)

Tantrička masaža...? Uvek prija. Kad sam pod stresom zbog svakodnevnih obaveza, jednostavno odem na tantričku  masažu i kao nov sam! (Dragan, 29, Beograd)

Živim u Berlinu i kada sam došao kod Tanje u salon, oduševio sam se, jer je njen salon identičan jednom salonu tantra masaže u Berlinu, u kojem sam bio. A sama masaža - i ona je identična, ako ne i bolja! Volim tantru. Samo na tantra masaži osetim onu struju i leptiriće koje čovek ne može svakodnevno da doživi. Drago mi je što i u Srbiji postoji neko ko se tantrom bavi profesionalno i posvećeno. (Stefan, Berlin, Germany)

Kada sam prvi put došao kod gospodjice Tanje, nisam znao šta je tantra. Nakon tretmana i obuke sa njom, tantra mi je proširila vidike i promenila mi život iz korena. Tanja je profesionalac sa iskustvom, a uz to je i vrlo prijatna, neposredna, komunikativna i nežna. Postao sam joj redovan klijent. (Bojan, 56, Beograd)

Otkad idem na tretmane tantre, moj seksualni i emotivni život se znatno poboljšao. Sada, prosto, ne mogu da se odbranim od devojaka! ;) (Stefan, 30, Lazarevac)

Drago mi je što je tantrička masaža zaživela i u Srbiji. Bilo je krajnje vreme da se i naša svest probudi i podigne na viši nivo. Ili vrati na onaj stari? Kada su duša, duh i telo bili jedno... :) (Kristina, 34, Zemun)

Copyrigcht © 2013